Tuen saaminen

Kaikille Google Marketing Platform ‑tuotteille saatavilla oleva tuki

Tuotteen sisäisissä ohjeissa voit etsiä ja lukea ohjesisältöä suoraan tuotteen käyttöliittymästä. Lisäksi voit lähettää sen kautta tukeen kysymyksiä ja kuvakaappauksia.

Avaa tuotteen ohjepaneeli klikkaamalla ylhäältä Ohje. Näytämme linkkejä artikkeleihin, jotka liittyvät katselemaasi sivuun. Voit myös itse hakea ohjesisältöä kirjoittamalla hakukenttään avainsanan tai kysymyksen. Tuloksena näytetään viisi suosittua artikkelia, jotka täsmäävät kysymykseen tai avainsanoihin.

Lue sisältöä ohjepaneelissa klikkaamalla artikkelin nimeä. Palaa artikkelista katsomaan muita hakutuloksia klikkaamalla paneelin vasemmassa yläreunassa olevaa nuolta. Voit myös vierittää artikkelin loppuun ja valita Avaa uudessa ikkunassa lukeaksesi artikkelin uudessa välilehdessä.

Voit vetää tuotteen sisäisen ohjepaneelin mihin kohtaan sivua tahansa, jolloin artikkelin ohjeiden seuraaminen tuotetta käytettäessä on helpompaa.

Jos haluat siirtyä suoraan ohjekeskukseen, valitse paneelin vasemmasta alareunasta Selaa kaikkia artikkeleita.

Yhteydenotto tukeen

Jos ongelma ei ratkea verkossa olevien ohjeiden avulla, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Tukea on saatavilla vain myyntikumppaneille sekä asiakkaille, jotka ostavat Google Marketing Platformin mainontatuotteita tai Analytics 360 ‑tuotteita suoraan Googlelta.

Saatavilla olevat tukitavat Google Marketing Platform ‑tuotteen mukaan

Tuote Live-chat-tuki Sähköpostituki
Platform Home Kyllä, tuotteessa Kyllä, tuotteessa
Mainostuotteet
Display & Video 360 Kyllä, tuotteessa Kyllä, tuotteessa
Search Ads 360 Kyllä, tuotteessa Kyllä, tuotteessa
Campaign Manager Kyllä, tuotteessa Kyllä, tuotteessa
Studio Kyllä, tuotteessa Kyllä, tuotteessa
Analytics-tuotteet*
Analytics 360 Kyllä, tuotteessa Kyllä, tuotteessa
Optimize 360 Ei Kyllä, tuotteessa
Tag Manager 360 Ei Kyllä, tuotteessa
Attribution 360 (beta) Ei Kyllä, tuotteessa
Surveys 360 Ei Kyllä (lomake)
Data Studio (360-käyttäjä)+ Ei Kyllä, tuotteessa (Analytics-liittimellä)

* Tavallisten Analytics-tuotteiden sisäinen tuki perustuu Ads-asiakkuutesi tilaan.

+ Jos sähköpostisi on liitetty 360:tä käyttävään organisaatioon, jota Google laskuttaa suoraan (mukaan lukien myyntikumppaniorganisaatiot).

Live-chat

Arkisin paras tapa ottaa yhteyttä asiakastukeen on tuotteen live-chat:

1. Klikkaa ylhäältä Ohje.
  2. Klikkaa Ota yhteyttä ‑kohdasta Live-chat.
  3. Kuvaile ongelmaa ja valitse Lähetä. Vianetsinnän asiantuntija vastaa pian.

Voit myös aloittaa live-chatin minkä tahansa Google Marketing Platform ‑tuotteen ohjekeskuksesta.

1. Valitse minkä tahansa ohjekeskussivun oikeasta yläreunasta Ota yhteyttä.
  2. Valitse ongelmaluokka ja Chat.
  3. Täytä lyhyt lomake ja valitse Lähetä. Vianetsinnän asiantuntija vastaa pian.

Chat-tuen saatavuus

Käytä tuotetta kielellä, jolla haluat tukea, niin sinut ohjataan varmasti oikealle vianetsinnän asiantuntijalle. Jos chat-tukea ei ole saatavilla, voit lähettää sähköpostia seuraamalla alla olevia ohjeita.

Platform Home

Alue Tuetut kielet Saatavuus
Amerikka englanti, portugali, espanja 9–20 ET
Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka 9–17 GMT
Aasia 10–18 JST

Mainostuotteet

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager Studio
Kieli
englanti 24 tuntia päivässä
kiina

10–18 SGT

10–12 SGT

13–18 SGT

10–12 SGT

13–18 SGT

ranska 8–17 GMT
saksa 8–17 GMT
italia 8–17 GMT
japani

11–13 JST

14–17 JST

portugali 9–18 BRT 9–18 BRT 8–17 GMT
espanja

9–21 ART

9–23 GMT

9–18 ART

8–17 GMT
venäjä 11–20 MSK

Analytics-tuotteet

Analytics Tag Manager, Optimize, Data Studio, Attribution (beta), Surveys
Kieli
englanti, portugali, espanja

Pohjois- ja Etelä-Amerikka:

9–20 ET

Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka:

9–17 GMT

Aasia:

10–18 JST

Sähköposti

Jos chat-tukea ei ole saatavilla, voit ottaa yhteyttä tukeen sähköpostitse tuotteen ohjepaneelista:

1. Klikkaa ylhäältä Ohje.
  2. Klikkaa Ota yhteyttä ‑kohdasta Sähköposti.
  3. Täytä lomake. Valitse ruutu, jossa on kuvakaappaus nykyisestä sivusta. Jos haluat korostaa kuvakaappauksesta tärkeitä kohtia, valitse Korosta ja vedä kursoria näiden kohtien yli. Voit korostaa kaikki haluamasi kohdat. Jos haluat poistaa jonkin kohdan korostuksen, pidä kursoria kohdan päällä ja valitse oikeasta yläkulmasta X.

Voit myös lähettää sähköpostia useista Google Marketing Platform ‑tuotteiden ohjekeskuksista:

1. Valitse minkä tahansa ohjekeskuksen sivun oikeasta yläkulmasta Ota yhteyttä.
  2. Valitse Sähköposti
  3. Täytä lomake.

Jos lähetät sähköpostia tukeen Gmailin ulkopuolisesta sähköpostiosoitteesta, joka on liitetty Google-tiliisi, voit saada vastaukset kyseiseen tiliin liitettyyn Gmail-osoitteeseen. Lue lisää Google-tilin sähköpostiosoitteiden ylläpidosta.

Jos tarvitset apua Google Adsin kanssa, siirry Google Ads ‑ohjekeskukseen.