Sådan får du support

Tilgængelig support til alle Google Marketing Platform-produkter

Support er kun tilgængelig for salgspartnere og kunder, der køber Google Marketing Platform-annonceringsprodukter eller Analytics 360-produkter direkte hos Google.

Tilgængelige supportmuligheder efter Google Marketing Platform-produkt

Produkt Support via livechat Support via mail
Platform-startside Ja, i produktet Ja, i produktet
Annonceringsprodukter
Display & Video 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Search Ads 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Campaign Manager 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Studio Ja, i produktet Ja, i produktet
Analytics-produkter*
Analytics 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Optimize 360 Nej Ja, i produktet
Tag Manager 360 Nej Ja, i produktet
Surveys 360 Nej Ja (formular)
Data Studio (360-bruger)+ Nej Ja, i produktet (for Analytics-connectoren)

* Support i produktet for Analytics-standardprodukter er baseret på din Google Ads-kundestatus.

+ Hvis du via din mailadresse har adgang til en 360-aktiveret organisation, der faktureres direkte af Google (dette omfatter salgspartnerorganisationer).

Sådan kontakter du supportafdelingen:

1. Log ind på din produktkonto.
  2. Klik på Hjælp i overskriften.
  3. Klik på Kontakt os under Har du brug for mere hjælp?.
  4. Angiv en beskrivelse i tekstfeltet af det problem, du oplever, og klik derefter på Næste trin.
  5. Klik på en af anbefalingerne for at få flere oplysninger, eller klik på Næste trin igen, og åbn derefter chat- eller mailmuligheden.

Livechat

På hverdage er det nemmest at kontakte kundeserviceafdelingen via livechat i produktet.

Adgang til support via chat

Sørg for, at du bruger produktet på det sprog, du vil have support på, så du får kontakt til den rigtige fejlfindingsspecialist. Hvis support via chat ikke er tilgængelig, kan du sende en mail som beskrevet nedenfor:

Platform-startside

Område Understøttede sprog Tilgængelighed
Nord- og Sydamerika Engelsk, portugisisk og spansk 09.00-20.00 ET
Europa, Mellemøsten og Afrika 09.00-17.00 GMT
Asien 10.00-18.00 JST

Annonceringsprodukter

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager 360 Studio
Sprog
Engelsk Døgnet rundt
Kinesisk

Kl. 10.00-18.00 SGT

Kl. 10.00-12.00 SGT

Kl. 13.00-18.00 SGT

Kl. 10.00-12.00 SGT

Kl. 13.00-18.00 SGT

Ikke tilgængelig
Fransk 08.00-17.00 GMT
Tysk 08.00-17.00 GMT
Italiensk 08.00-17.00 GMT
Japansk

11.00-13.00 JST

14.00-17.00 JST

Portugisisk 09.00-18.00 BRT 09.00-18.00 BRT 08.00-17.00 GMT
Spansk

05.00-18.00 ART

08.00-21.00 GMT

08.00-17.00 GMT

09.00-18.00 ART

08.00-17.00 GMT
Russisk 11.00-20.00 MSK Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig

Analytics-produkter

Analytics Tag Manager, Optimize, Data Studio, Attribution (beta), Surveys
Sprog
Engelsk, portugisisk og spansk

Nord- og Sydamerika:

09.00-20.00 ET

Europa, Mellemøsten og Afrika:

09.00-17.00 GMT

Asien:

10.00-18.00 JST

Ikke tilgængelig

Mail

Hvis support via chat ikke er tilgængelig, kan du sende supportteamet en mail.

Hvis du sender en mail til supportteamet fra en anden mailadresse end den Gmail-mailadresse, der er knyttet til din Google-konto, modtager du muligvis svar på den Gmail-adresse, der er knyttet til kontoen. Få flere oplysninger om administration af mails på din Google-konto

Gå til Hjælp til Google Ads for at få hjælp i tilfælde af Google Ads-relaterede problemer.