Sådan får du support

Tilgængelig support for alle produkter i Google Marketing Platform

Hjælp i produktet giver dig mulighed for at finde og læse hjælpeartikler direkte i produktets grænseflade. Du kan også bruge Hjælp i produktet til at kontakte kundesupporten med spørgsmål og screenshots.

Klik på Hjælp i overskriften for at åbne ruden Hjælp i produktet. Vi angiver links til artikler, der normalt knyttes til den side, du kigger på, og du kan også selv søge efter hjælpeartikler ved at skrive et søgeord eller spørgsmål i søgefeltet. I dine søgeresultater får du vist fem populære artikler, der matcher dit spørgsmål eller søgeord.

Klik på titlen på en artikel for at læse indholdet i ruden Hjælp. Du kan gå tilbage fra en artikel og se dine andre søgeresultater ved at klikke på pilen øverst til venstre i ruden. Du kan også rulle ned til bunden af artiklen og klikke på Åbn i et nyt vindue for at læse artiklen på en ny fane.

Du kan trække ruden Hjælp i produktet rundt overalt på siden, så det er nemmere at følge vejledningen i en artikel, mens du bruger produktet.

Hvis du vil gå direkte til Hjælp, skal du klikke på Gennemse alle artikler nederst til venstre i ruden.

Kontakt kundesupporten

Kontakt vores kundeserviceteam, hvis du har et problem, som ikke kan løses via ressourcerne i onlinehjælpen.

Support er kun tilgængelig for salgspartnere og kunder, der køber Google Marketing Platform-annonceringsprodukter eller Analytics 360-produkter direkte hos Google.

Tilgængelige supportmuligheder efter Google Marketing Platform-produkt

Produkt Support via livechat Support via mail
Platform-startside Ja, i produktet Ja, i produktet
Annonceringsprodukter
Display & Video 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Search Ads 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Campaign Manager Ja, i produktet Ja, i produktet
Studio Ja, i produktet Ja, i produktet
Analytics-produkter*
Analytics 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Optimize 360 Nej Ja, i produktet
Tag Manager 360 Nej Ja, i produktet
Attribution 360 (beta) Nej Ja, i produktet
Surveys 360 Nej Ja (formular)
Data Studio (360-bruger)+ Nej Ja, i produktet (for Analytics-connector'en)

* Support i produktet for Analytics-standardprodukter er baseret på din Google Ads-kundestatus.

+ Hvis du via din mailadresse har adgang til en 360-aktiveret organisation, der faktureres direkte af Google (dette omfatter salgspartnerorganisationer).

Livechat

Den bedste metode til at kontakte kundeserviceafdelingen på hverdage er via livechat i produktet:

1. Klik på Hjælp i overskriften.
  2. Klik på Livechat under Kontakt os.
  3. Beskriv problemet, og klik på Send. Du får kort efter svar fra en af vores supportmedarbejdere.

Du kan også starte en livechat via Hjælp til ethvert produkt i Google Marketing Platform:

1. Klik på Kontakt os øverst til højre på en af siderne i Hjælp til det aktuelle produkt.
  2. Vælg den kategori, der gælder for dit problem, og vælg derefter Chat.
  3. Udfyld den korte formular, og klik på Send. Du får kort efter svar fra en af vores supportmedarbejdere.

Adgang til support via chat

Sørg for, at du bruger produktet på det sprog, du vil have support på, så du får kontakt til den rigtige fejlfindingsspecialist. Hvis support via chat ikke er tilgængelig, kan du sende en mail som beskrevet nedenfor:

Platform-startside

Område Understøttede sprog Tilgængelighed
Nord- og Sydamerika Engelsk, portugisisk og spansk 09.00-20.00 ET
Europa, Mellemøsten og Afrika 09.00-17.00 GMT
Asien 10.00-18.00 JST

Annonceringsprodukter

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager Studio
Sprog
Engelsk Døgnet rundt
Kinesisk

Kl. 10.00-18.00 SGT

Kl. 10.00-12.00 SGT

Kl. 13.00-18.00 SGT

Kl. 10.00-12.00 SGT

Kl. 13.00-18.00 SGT

Ikke tilgængelig
Fransk 08.00-17.00 GMT
Tysk 08.00-17.00 GMT
Italiensk 08.00-17.00 GMT
Japansk

11.00-13.00 JST

14.00-17.00 JST

Portugisisk 09.00-18.00 BRT 09.00-18.00 BRT 08.00-17.00 GMT
Spansk

09.00-21.00 ART

09.00-23.00 GMT

09.00-18.00 ART

08.00-17.00 GMT
Russisk 11.00-20.00 MSK Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig

Analytics-produkter

Analytics Tag Manager, Optimize, Data Studio, Attribution (beta), Surveys
Sprog
Engelsk, portugisisk og spansk

Nord- og Sydamerika:

09.00-20.00 ET

Europa, Mellemøsten og Afrika:

09.00-17.00 GMT

Asien:

10.00-18.00 JST

Ikke tilgængelig

Mail

Hvis support via chat ikke er tilgængelig, kan du sende supportteamet en mail via ruden Hjælp i produktet:

1. Klik på Hjælp i overskriften.
  2. Klik på Mail under Kontakt os.
  3. Udfyld den formular, der vises. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet, der omfatter et screenshot af din aktuelle side. Du kan fremhæve vigtige dele af dit screenshot ved at klikke på Fremhæv og trække markøren over de relevante områder. Du kan fremhæve så mange områder, du vil. Hvis du vil fjerne fremhævningen af et område, skal du holde markøren over området og klikke på X øverst til højre.

Du kan også sende en mail via Hjælp til mange af Google Marketing Platform-produkterne:

1. Klik på Kontakt os øverst til højre på en af siderne i Hjælp til det aktuelle produkt.
  2. Vælg Mail
  3. Udfyld den formular, der vises.

Hvis du sender en mail til supportteamet fra en anden mailadresse end den Gmail-mailadresse, der er knyttet til din Google-konto, modtager du muligvis svar på den Gmail-adresse, der er knyttet til kontoen. Få flere oplysninger om administration af mails på din Google-konto.

Gå til Hjælp til Google Ads for at få hjælp i tilfælde af Google Ads-relaterede problemer.