Sådan får du support

Tilgængelig support til alle Google Marketing Platform-produkter

Support er kun tilgængelig for salgspartnere og kunder, der køber Google Marketing Platform-annonceringsprodukter eller Analytics 360-produkter direkte hos Google.

Tilgængelige supportmuligheder efter Google Marketing Platform-produkt

Produkt Support via livechat Support via mail
Platform-startside Ja, i produktet Ja, i produktet
Annonceringsprodukter
Display & Video 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Search Ads 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Campaign Manager 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Studio Ja, i produktet Ja, i produktet
Ads Creative Studio Nej Ja, kun på engelsk – døgnet rundt 5 dage om ugen
Analytics-produkter*
Analytics 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Tag Manager 360 Nej Ja, i produktet

* Support i produktet for Analytics-standardprodukter er baseret på din Google Ads-kundestatus.

+ Hvis du via din mailadresse har adgang til en 360-aktiveret organisation, der faktureres direkte af Google (dette omfatter salgspartnerorganisationer).

Sådan kontakter du supportafdelingen:

1. Log ind på din produktkonto.
  2. Klik på i overskriften.
  3. Klik på Kontakt os under Har du brug for mere hjælp?.
  4. Angiv en beskrivelse i tekstfeltet af det problem, du oplever, og klik derefter på Næste trin.
  5. Klik på en af anbefalingerne for at få flere oplysninger, eller klik på Næste trin igen, og åbn derefter chat- eller mailmuligheden.

Livechat

På hverdage er det nemmest at kontakte kundeserviceafdelingen via livechat i produktet.

Adgang til support via chat

Sørg for, at du bruger produktet på det sprog, du vil have support på, så du får kontakt til den rigtige fejlfindingsspecialist. Hvis support via chat ikke er tilgængelig, kan du sende en mail som beskrevet nedenfor:

Platform-startside

Region Understøttede sprog Tilgængelighed
Nord- og Sydamerika Engelsk 09.00-20.00 ET
Europa, Mellemøsten og Afrika 09.00-17.00 GMT
Asien 10.00-18.00 JST

Annonceringsprodukter

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager 360 Studio Authorized Buyers
Sprog
Engelsk

Man.-fre.

Døgnet rundt

Japansk

11.00-13.00 JST

14.00-17.00 JST

Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Portugisisk

05.00-16.00 BRT

08.00-19.00 GMT

Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Spansk

05.00-16.00 ART

08.00-19.00 GMT

Ikke tilgængelig

Ikke tilgængelig

Analytics-produkter

Analytics Tag Manager, Attribution (beta)
Sprog
Engelsk, portugisisk og spansk

Nord- og Sydamerika:

09.00-20-00 ET

Europa, Mellemøsten og Afrika:

09.00-17-00 GMT

Asien:

10.00-18-00 JST

Ikke tilgængelig

Mailadresse

Hvis support via chat ikke er tilgængelig, er support via mail muligvis tilgængelig.

Hvis du sender en mail til supportteamet fra en anden mailadresse end den Gmail-mailadresse, der er knyttet til din Google-konto, modtager du muligvis svar på den Gmail-adresse, der er knyttet til kontoen. Få flere oplysninger om administration af mails på din Google-konto

Gå til Hjælp til Google Ads for at få hjælp i tilfælde af Google Ads-relaterede problemer.