Jaettu data mittaustulosten ylläpitäjän tietosuojaehdoissa

Kun Google Analytics ‑asiakkaat ottavat käyttöön Google-tuotteiden ja ‑palveluiden (Google Analytics) datan jakamisasetuksen ja hyväksyvät mittaustulosten ylläpitäjän tietosuojaehdot (joissa huomioidaan EU-alueella asuvan käyttäjän suostumuskäytäntö), Google toimii GDPR:n mukaisesti rekisterinpitäjänä tämän asetuksen alaisen datan jaon ja käytön osalta.*

Tämä tarkoittaa sitä, että Google voi käyttää ja analysoida Analytics‑dataa, jota asiakkaat jakavat meille. Tämä auttaa meitä ymmärtämään entistä paremmin verkkokäyttäytymistä ja trendejä sekä parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme. Voimme esimerkiksi parantaa Googlen hakutuloksia ja havaita ja poistaa kelpaamatonta mainosliikennettä Google Adsissa. Voimme myös testata algoritmeja ja rakentaa malleja, joita voimme hyödyntää muun muassa Google Analyticsin automaattiseurannassa. Palvelu hyödyntää koneoppimista ja tarjoaa asiakkaille osuvia ehdotuksia ja vinkkejä niiden Analytics-datan pohjalta. Algoritmeja ja malleja voi hyödyntää myös esimerkiksi Google Adsissa, jossa käytetään laajoja malleja mainosten personoinnin ja osuvuuden parantamiseen. Nämä ominaisuudet vaikuttavat olennaisesti asiakkaille tarjoamiemme tuotteiden arvoon.

Jos poistat Analyticsin ja Firebasen välisen linkityksen, Firebase-käyttäjät eivät enää voi käyttää Sovellus + Verkko omaisuutta.

*Google Analytics ja Google Analytics for Firebase toimivat käsittelijänä jatkossakin muun kuin tämän asetuksen alaisen Analytics-datan jaon ja käytön osalta.

Toimistot/jälleenmyyjät eivät saa ottaa käyttöön datan jakamisasetusta tai hyväksyä ylläpitäjän tietosuojaehtoja asiakkaidensa puolesta. Vain niiden asiakkaat voivat ottaa käyttöön datan jakamisasetuksen ja hyväksyä ylläpitäjän tietosuojaehdot.