Datadeling i henhold til vilkårene for beskyttelse af data mellem målingsansvarlig og dataansvarlig

Når Google Analytics-kunder aktiverer indstillingen for datadeling for "Google-produkter og -tjenester" (Google Analytics) og accepterer "Vilkår for beskyttelse af data mellem målingsansvarlig og dataansvarlig" (som omfatter samtykkepolitikken for brugere i EU), er Google, i forbindelse med GDPR, ansvarlig for de data, der deles og bruges i henhold til denne indstilling.*

Det betyder, at Google kan få adgang til og analysere de Analytics-data, som kunderne deler med os, så vi kan få større indsigt i onlineadfærd og tendenser samt forbedre vores produkter og tjenester, eksempelvis for at forbedre Google-søgeresultater, slette og fjerne ugyldig annonceringstrafik i Google Ads samt teste algoritmer og udvikle modeller til brug i forbindelse med tjenester såsom Indsigt i Google Analytics, hvor der anvendes maskinlæring til at generere forslag og indsigt til kunder ud fra deres analysedata, som Google Ads, der anvendes brede modeller til at forbedre annoncetilpasning og -relevans. Disse muligheder er af altafgørende betydning for værdien af de produkter, vi tilbyder vores kunder i dag.

Bemærk! Hvis du har deaktiveret annoncetilpasning for en given hændelse eller brugeregenskab (herunder på landeniveau eller regionalt niveau) bruges data, der er indsamlet derfra og behandlet ifølge indstillingen for datadeling, ikke til annoncetilpasning.

Hvis du fjerner linkningen mellem Analytics og Firebase, har Firebase-brugere ikke længere adgang til App + Web-ejendommen.

* Google Analytics og Google Analytics til Firebase forbliver databehandlere for Analytics-data, som ikke deles og bruges ifølge denne indstilling.

Bureauer/forhandlere må ikke ændre indstillingen for datadeling eller acceptere vilkårene for beskyttelse af data mellem målingsansvarlig og dataansvarlig på vegne af deres slutkunder. Det er kun slutkunderne selv, der kan aktivere indstillingen for datadeling og acceptere vilkårene for beskyttelse af data mellem målingsansvarlig og dataansvarlig.