Denna artikel handlar om Universal Analytics-egendomar som upphör att bearbeta data den 1 juli 2023 (1 oktober 2023 för Analytics 360-egendomar). Börja använda en Google Analytics 4-egendom om du inte redan har gjort det.

Guidade rundturer

Om guidade rundturer

Med guidade rundturer får du en presentation av nya funktioner och blir guidad genom nya procedurer i Analytics-gränssnittet. I dessa guidade rundturer används Analytics-demokontot, så att du kan ta en rundtur utan att du behöver ha ett befintligt konto.

• Under varje steg blir du ombedd att antingen klicka på ett element i Analytics-gränssnittet eller på en Nästa-knapp för att fortsätta.
  • Om du klickar någon annanstans på skärmen kan rundturen avbrytas.
  • Du kan ta bort steg när det behövs.
  • Om du vill starta rundturen igen kommer du tillbaka hit och klickar på länken.

Ta en rundtur

Utforska Analytics med någon av följande guidade rundturer. Varje länk tar dig till Analytics-demokontot för Google Merchandise Store och guidar dig genom uppgiften eller ämnet.

Navigera i Google Analytics

Hitta målrapporter

Välja datumintervall

Tillämpa segment i rapporter

Hitta realtidsrapporter

Tillämpa tabellfilter i rapporter

Spara, exportera, dela, redigera

Välja primära och sekundära dimensioner

Skapa anpassade rapporter

Analysera resultatet för målgruppen

Analysera sannolikheten för att användarna konverterar