Rundvisninger

Om rundvisninger

Rundvisninger introducerer dig til nye funktioner og gennemgår nye procedurer i Analytics-grænsefladen. Disse rundvisninger bruger Analytics demokontoen, så du kan gå på opdagelse uden at have en eksisterende konto.

• På hvert trin bliver du bedt om at klikke på enten et element i Analytics-grænsefladen eller en Næste-knap for at fortsætte.
  • Hvis du klikker et andet sted på skærmen, afbrydes rundvisningen muligvis.
  • Du kan også springe trin over, hvis det er nødvendigt.
  • Hvis du vil starte rundvisningen igen, skal du vende tilbage hertil og klikke på linket.

Få en rundvisning

Udforsk Analytics ved hjælp af en af følgende rundvisninger. Hvert link fører dig til Analytics-demokontoen for Google Merchandise Store og gennemgår opgaven eller emnet med dig trin for trin.

Naviger i Google Analytics

Find målrapporter

Vælg datointervaller

Anvend segmenter i rapporter

Find realtidsrapporter

Anvend tabelfiltre i rapporter

Gem, eksport, del og rediger

Vælg primære og sekundære dimensioner

Opret tilpassede rapporter

Analysér målgruppeeffektivitet

Analysér brugernes sandsynlighed for en konvertering