Treballar amb segments, filtres, públics i usuaris

Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.
Contingut d'aquest article:

Els segments i els filtres us permeten restringir les dades que es mostren a la visualització, d'acord amb determinats criteris de selecció. Els filtres només s'apliquen a la visualització actual. En canvi, els segments es poden importar d'Analytics o exportar-los-hi per poder utilitzar-los en altres informes i exploracions. Els segments també es poden compartir amb altres usuaris, mentre que els filtres, no.

Els públics són llistes de galetes o d'identificadors de publicitat per a mòbils que representen un grup d'usuaris els quals voldríeu que tornessin a implicar-se perquè és probable que facin una conversió. Podeu definir fàcilment un grup d'usuaris mitjançant segments o filtres i, tot seguit, crear un públic per utilitzar-lo en altres àrees d'Analytics.

Obteniu més informació sobre els públics de remàrqueting a Analytics.

Crear filtres

1. Arrossegueu les dimensions i les mètriques del tauler Variables al control Filtre de Configuració de les pestanyes. També podeu fer clic al control Filtre i seleccionar el camp corresponent a la llista emergent.
  2. Seleccioneu una condició de filtre de la llista. Les opcions varien segons el tipus de camp (dimensió o mètrica) que feu servir per filtrar els resultats.
  3. Escriviu una condició per completar els criteris de filtre.

Podeu afegir fins a 10 filtres a Configuració de les pestanyes. Si ho feu, es vincularan amb l'operador lògic AND (és a dir, s'han de complir totes les condicions).

Aplicar segments

Arrossegueu segments del tauler Variables al control Segment de Configuració de les pestanyes. També podeu fer clic al control Segment i seleccionar el segment que vulgueu de la llista emergent.

Podeu afegir diversos segments a Configuració de les pestanyes. Per veure com diversos segments es relacionen entre si, utilitzeu la tècnica de superposició de segments.

Importar segments

Podeu importar fins a 10 segments existents d'Analytics:

1. A la secció Segments del tauler Variables, feu clic a Add new item icon..
  2. Seleccioneu els segments que vulgueu utilitzar a l'exploració.
  3. Feu clic a IMPORTA.

Crear segments o públics a partir de les dades

Si l'exploració mostra un punt de dades interessant, podeu desar-lo com a segment o com a públic:

1. Al llenç, feu clic amb el botó dret a les dades.
  2. Al menú emergent, feu clic a Crea un segment a partir d'usuaris o a Crea un públic a partir d'usuaris.
  3. Si voleu, editeu el nom del segment i, a continuació, feu clic a DESA.
    1. El segment nou es mostra al tauler Variables per a aquesta exploració.
  4. Si decidiu crear un públic, se us dirigirà a l'eina de definició de públics d'Analytics.

Publicar segments

Podeu exportar qualsevol segment de l'exploració perquè es pugui utilitzar en un altre lloc d'Analytics:

1. A la secció Segments del tauler Variables, feu clic a More options..
  2. Feu clic a Publica Upload icon.
  3. Seleccioneu els segments que voleu publicar.
  4. Decidiu com es podrà accedir a aquests segments:
    1. Puc aplicar o editar el segment en qualsevol visualització: sou l'únic usuari que pot accedir als segments en qualsevol visualització de qualsevol compte al qual tingueu accés.
    2. Puc aplicar o editar el segment en aquesta visualització: sou l'únic usuari que pot accedir als segments, però només a la visualització seleccionada actualment.
    3. Els col·laboradors poden aplicar o editar el segment en aquesta visualització: tothom que tingui accés a la visualització seleccionada actualment pot accedir als segments.
  5. Feu clic a PUBLICA.

Veure els usuaris

L'informe d'exploració d'usuaris us permet aïllar i examinar el comportament d'usuaris concrets en lloc del comportament agregat de tots els usuaris. Si voleu utilitzar aquest informe per veure els usuaris que conformen els punts de dades de les vostres exploracions:

1. Al llenç, feu clic amb el botó dret a les dades.
  2. Al menú emergent, feu clic a Mostra els usuaris.
  3. S'obre l'informe d'exploració d'usuaris, emplenat amb els usuaris que han contribuït al punt de dades en qüestió.

Obteniu més informació sobre l'informe d'exploració d'usuaris.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!