Entendre la informació d'identificació personal (IIP) als contractes i a les polítiques de Google

Molts contractes, condicions del servei i polítiques sobre els productes publicitaris i de mesurament de Google al·ludeixen a la "informació d'identificació personal" (IIP). Es tracta d'una categorització de dades diferent del que el Reglament general de protecció de dades (RGPD) de la UE anomena "dades personals".

Tingueu present que les dades excloses de la interpretació que fa Google del terme "IIP" poden considerar-se dades personals en virtut de l'RGPD, o informació personal en virtut de les diverses lleis que atorguen una sèrie de drets als residents dels estats aplicables dels EUA i, per tant, poden estar subjectes a aquestes lleis.

En aquest article s'explica com interpreta Google el terme IIP en cas que no estigui definit al contracte que heu subscrit o a les condicions del servei o polítiques aplicables del producte corresponent. L'objectiu és minimitzar la confusió entre els clients i diferenciar la IIP dels conceptes de dades personals o d'informació personal que preveuen el Reglament general de protecció de dades (RGPD) europeu, la Llei de drets de privadesa de Califòrnia (CPRA) i altres lleis de privadesa.

Què considera Google que és IIP

Google interpreta com a IIP la informació que es pot utilitzar de manera independent per identificar directament una persona, contactar-hi o localitzar-la amb precisió. Això inclou:

• adreces electròniques
  • adreces postals
  • números de telèfon
  • ubicacions precises (com ara coordenades de GPS, però consulteu la nota de sota)
  • noms complets o noms d'usuari

Per exemple, si sou editor i teniu prohibit per contracte transferir IIP a Google, els URL de les pàgines del vostre lloc web en què es publiquen anuncis de Google no poden incloure adreces electròniques, perquè aquests URL es transfereixen a Google a les sol·licituds d'anunci. Així és com interpreta Google des de ja fa temps la prohibició de transferir IIP.

Nota: a les polítiques i als centres d'ajuda de determinats productes es defineixen els mitjans limitats pels quals alguns tipus d'IIP es poden enviar a Google. Per tal d'evitar confusions, aquest article no esmena aquestes disposicions. Per exemple, determinats productes permeten enviar a Google dades aproximades d'ubicació, sempre que es compleixin els requisits de les polítiques aplicables.

Google interpreta que la IIP exclou, per exemple, el següent:

• identificadors de galeta pseudonimitzats
  • identificadors de publicitat pseudonimitzats
  • adreces IP
  • altres identificadors d'usuari final pseudonimitzats

Per exemple, si s'envia una adreça IP amb una sol·licitud d'anunci (que serà el cas de gairebé qualsevol sol·licitud d'anunci com a conseqüència dels protocols d'Internet), aquesta transmissió no violarà cap prohibició d'enviament d'IIP a Google.

Tingueu present que les dades excloses de la interpretació que fa Google del terme "IIP" poden considerar-se dades personals o informació personal en virtut de l'RGPD i d'altres lleis de privadesa.  Aquest article no afecta les disposicions ni les polítiques de contractes relatives a les dades personals o a la informació personal que preveuen aquestes lleis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!