Tips til fortolkning af data i rapporter på tværs af enheder

Midlertidige datauoverensstemmelser

Mere trafik i rapporten Målgruppe > Via anden enhed > Kanaler end i rapporten Anskaffelse > Al trafik > Kanaler.

Når du aktiverer Google-signaler, er der i starten ikke knyttet nogen kampagnehistorik til de Google-brugere, der har aktiveret Annoncetilpasning. Hvis disse brugere er tilbagevendende brugere, kategoriseres deres trafik som "direkte" til at starte med. Fra og med første besøg efter aktiveringen af Google-signaler starter Analytics med at indsamle kampagnehistorik for disse brugere, og lidt efter lidt udlignes tallene i rapporterne Kanaler.

Antallet af nye brugere er midlertidigt oppustet i rapporter på tværs af enheder

I rapporter på tværs af enheder registreres Google-brugere, der har aktiveret Annoncetilpasning, som nye brugere, første gang de påbegynder en session efter aktivering af Google-signaler, selvom de tidligere har påbegyndt sessioner på den pågældende ejendom.

Løbende datauoverensstemmelser

I rapporter på tværs af enheder kan der være små forskelle mellem antallet af nye brugere i rapporterne Kanaler og rapporterne Anskaffelsesenhed.

Rapporten Kanaler bygger på forudoptalte data, mens rapporten Anskaffelsesenhed bygger på data, der optælles på forespørgselstidspunktet, og prøvetagningen påvirker dataene forskelligt i de enkelte tilfælde.

Dataene skal også overholde Analytics-standarderne for, hvor nøjagtigt vi estimerer adfærden på tværs af enheder for hele din brugerbase. Hvis Analytics ikke er sikker på, at estimatet er nøjagtigt, vises der ikke dataværdier. Analytics viser af hensyn til beskyttelsen af personlige oplysninger desuden kun estimater, hvis der er nok data. Hvis der ikke er en tilstrækkelig mængde data til at beskyttelsen af personlige oplysninger, viser Analytics ikke dataværdier. Hvis en af rapporterne som følge heraf mangler data, kan rapporterne have forskellige værdier.

I andre rapporter end rapporter på tværs af enheder kan antallet af nye brugere være højere i det lange løb. I rapporter på tværs af enheder deduplikeres brugere på tværs af enheder – hvis en brugers første session f.eks. er på en telefon, og den anden session er på en tablet, er den pågældende bruger en ny bruger på telefonen og en tilbagevendende bruger på tabletten. I andre rapporter, hvor brugere ikke deduplikeres på tværs af enheder, ville den samme bruger være en ny bruger på både telefonen og tabletten.

Aktivér Google-signaler.

Se rapporterne på tværs af enheder.