Consells per interpretar les dades als informes multidispositiu

Discrepàncies de dades temporals

Hi ha més trànsit directe a l'informe Públic > Multidispositiu > Canals que a l'informe Adquisició > Tot el trànsit > Canals

Quan activeu Google signals, inicialment no hi ha cap historial de campanyes associat als usuaris de Google que han activat la personalització d'anuncis. Quan són usuaris recurrents, el seu trànsit inicialment es categoritza com a directe. A partir d'aquesta primera visita després d'activar Google signals, Analytics comença a recopilar historials de campanyes d'aquests usuaris i, al final, les xifres als informes de canals s'acaben alineant.

El recompte d'usuaris nous està inflat temporalment als informes multidispositiu

Als informes multidispositiu, els usuaris de Google que han activat la personalització d'anuncis es reconeixen com a usuaris nous la primera vegada que inicien una sessió en una propietat després d'activar Google signals, encara que hagin iniciat sessions a la propietat anteriorment.

Discrepàncies de les dades en curs

Als informes multidispositiu, pot ser que hi hagi petites diferències entre els usuaris nous als informes de canals i de dispositiu d'adquisició.

L'informe de canals es basa en dades agregades prèviament, mentre que l'informe de dispositiu d'adquisició es basa en les dades agregades en el moment de la consulta, i el mostreig afecta les dades de manera diferent en cada cas.

Les dades també han de complir els estàndards d'Analytics per estimar amb precisió el comportament multidispositiu de tota la base d'usuaris. Si Analytics no confia en la precisió de l'estimació, no mostra valors de dades. A més, Analytics aplica llindars per garantir la privadesa. Si no hi ha prou volum de dades per garantir la privadesa, Analytics no mostra valors de dades. Si falten dades en algun dels informes per aquests motius, els valors poden diferir entre els informes.

Als informes que no siguin informes multidispositiu, el recompte d'usuaris nous podria ser més alt a llarg termini. Als informes multidispositiu, s'elimina la duplicació dels usuaris en els dispositius: per exemple, si la primera sessió d'un usuari es fa des d'un telèfon i la segona des d'una tauleta, aquest usuari serà un usuari nou al telèfon i un usuari recurrent a la tauleta. En altres informes en què no s'elimina la duplicació dels usuaris entre dispositius, el mateix usuari seria un usuari nou al telèfon i a la tauleta.

Activar Google signals.

Obtenir una visió general dels informes multidispositiu

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!

Tanca la cerca
Aplicacions de Google