Organisasjoner

Om organisasjoner

Produkter og brukere samles i organisasjoner. En organisasjon representerer en bedrift. Via organisasjonen din har du tilgang til produktkontoene bedriften din har, og du kan administrere produktbrukere, -tillatelser samt integrasjoner mellom forskjellige produkter.

Du oppretter og administrerer organisasjoner via Google Marketing Platform-startsiden. Platform-startsiden er tilgjengelig for både standard Analytics-kontoer og Analytics 360-kontoer på marketingplatform.google.com/home.

Finn ut mer om forskjellene mellom 360-kontoer og standardkontoer.

Finn ut mer om grensesnittet på Platform-startsiden.

Finn ut mer om hvordan du administrerer brukere og produktkontoer via Platform-startsiden.

Opprett organisasjoner

Slik oppretter du organisasjoner via standard Analytics-kontoer:

1. Åpne organisasjons- og kontolinkene øverst på en Analytics-side.
  2. Klikk på Miniatyrbildevisning
    for å åpne Platform-startsiden.
  3. Klikk på NY ORGANISASJON øverst på siden.
  4. Gi organisasjonen et navn. Du kan for eksempel bruke bedriftsnavnet ditt.
  5. Velg produktkontoene du vil knytte til organisasjonen:
    • Klikk på Link.
    • Velg alle kontoene du vil tilknytte, og klikk på VELG.
  6. Klikk på OPPRETT.

Informasjonen i Google Marketing Platform-dokumentasjonen gjelder generelt for administrasjon av standardkontoer for organisasjoner med unntak av opplysningene om fakturering og salgspartnere og kundene deres.