Organisaties

Over organisaties

Producten en gebruikers worden verzameld in organisaties. Een organisatie vertegenwoordigt een bedrijf en geeft u toegang tot de productaccounts van dat bedrijf, het beheer van productgebruikers, rechten en tot kruisproductenintegraties.

Organisaties maakt en beheert u in Google Marketing Platform Home. Platform Home is zowel voor Analytics 360-accounts als voor Analytics-standaardaccounts beschikbaar op marketingplatform.google.com.

Meer informatie over de verschillen tussen 360- en standaardaccounts.

Meer informatie over de Platform Home-interface.

Meer informatie over het beheer van gebruikers en productaccounts via Platform Home.

Organisaties maken

Een organisatie maken vanuit uw Analytics-standaardaccount:

1. Open de organisatie- en accountlinks bovenaan een willekeurige Analytics-pagina.
  2. Klik op Miniatuurweergave.
    om Platform Home te openen.
  3. Klik bovenaan de pagina op NIEUWE ORGANISATIE.
  4. Geef een naam op voor de organisatie, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam.
  5. Selecteer de productaccounts die u aan de organisatie wilt koppelen.
    • Klik op Link
    • Selecteer alle accounts die u wilt linken en klik vervolgens op SELECTEREN.
  6. Klik op MAKEN.

Informatie in de Google Marketing Platform-documentatie is over het algemeen van toepassing op het beheer van organisaties voor standaardaccounts, met uitzondering van informatie over facturering en over verkooppartners en hun klanten.