Organisaatiot

Tietoja organisaatioista

Organisaatioihin kootaan tuotteita ja käyttäjiä. Organisaatio edustaa yritystä, ja sen avulla voit käyttää yrityksesi tuotetilejä ja hallita tuotteiden käyttäjiä, käyttöoikeuksia ja tuoteintegrointeja.

Voit luoda ja hallita organisaatioita Google Marketing Platform Homessa. Platform Home on käytettävissä sekä Analytics 360‑ että Analytics Standard ‑tileille osoitteessa marketingplatform.google.com/home.

Lue lisää Platform Homen käyttöliittymästä.

Lue lisää käyttäjien ja tuotetilien hoitamisesta Platform Homessa.

Organisaatioiden luominen

Analytics Standard ‑tilillä voit luoda organisaation seuraavasti:

1. Avaa Analytics-sivun yläreunasta organisaation ja tilin linkit.
  2. Klikkaa Pikkukuvanäkymä.
    avataksesi Platform Homen.
  3. Valitse sivun yläreunasta UUSI ORGANISAATIO.
  4. Lisää organisaation nimi, esimerkiksi yrityksesi nimi.
  5. Valitse tuotetilit, jotka haluat linkittää organisaatioon.
    • Klikkaa Linkki.
    • Valitse kaikki linkitettävät tilit ja klikkaa sitten VALITSE.
  6. Valitse Luo.

Google Marketing Platformin ohjeet koskevat organisaatioiden hallintaa Standard-tileillä. Ohjeet eivät koske laskutukseen, myyntikumppaneihin ja niiden asiakkaisiin liittyviä tietoja.