Organisationer

Om organisationer

Produkter og brugere samles i organisationer. En organisation repræsenterer en virksomhed og giver dig adgang til din virksomheds produktkonti og til at administrere produktbrugere, tilladelser og integrationer mellem produkter.

Du opretter og administrerer organisationer på Google Marketing Platform-startsiden. Platform-startsiden er tilgængelig for både Analytics 360- og Analytics Standard-konti på marketingplatform.google.com/home.

Få flere oplysninger om grænsefladen for Platform-startsiden.

Få flere oplysninger om administration af brugere og produktkonti på Platform-startsiden.

Opret organisationer

Sådan opretter du en organisation fra din Analytics Standard-konto:

1. Klik på links til organisation og konto øverst på en Analytics-side.
  2. Klik på Miniaturevisning
    for at åbne Platform-startsiden.
  3. Klik på NY ORGANISATION øverst på siden.
  4. Angiv et navn på din organisation, f.eks. dit virksomhedsnavn.
  5. Vælg de produktkonti, du vil linke til organisationen:
    • Klik på Link.
    • Vælg hver konto, du vil linke, og klik på VÆLG.
  6. Klik på OPRET.

Oplysninger i Google Marketing Platform-dokumentationen er generelt gældende for administration af organisationer for Standard-konti bortset fra oplysninger vedrørende fakturering, salgspartnere og deres kunder.