Organitzacions

Sobre les organitzacions

Els productes i els usuaris s'agrupen en organitzacions. Una organització representa una empresa i permet accedir als comptes de producte de l'empresa i gestionar els usuaris, els permisos i les integracions de diversos productes.

Les organitzacions es creen i es gestionen des de la pàgina d'inici de Google Marketing Platform, que està disponible per als comptes d'Analytics 360 i de la versió estàndard d'Analytics a marketingplatform.google.com/home.

Obteniu més informació sobre la interfície de la pàgina d'inici de Platform.

Obteniu més informació sobre la gestió d'usuaris i comptes de producte a la pàgina d'inici de Platform.

Crear organitzacions

Per crear una organització des d'un compte de la versió estàndard d'Analytics:

1. Obriu els enllaços de la organització i del compte que hi ha a la part superior de qualsevol pàgina d'Analytics.
  2. Feu clic a Visualització en miniatura.
    per obrir la pàgina d'inici de Platform.
  3. A la part superior de la pàgina, feu clic a ORGANITZACIÓ NOVA.
  4. Introduïu un nom per a l'organització, per exemple, el nom de l'empresa.
  5. Seleccioneu els comptes de producte que voleu enllaçar a l'organització:
    • Feu clic a Enllaça.
    • Seleccioneu cadascun dels comptes que voleu enllaçar i feu clic a SELECCIONA.
  6. Feu clic a CREA.

En general, la informació inclosa a la documentació de Google Marketing Platform es pot aplicar a la gestió d'organitzacions amb comptes estàndard, excepte pel que fa a la informació relacionada amb la facturació, els partners de vendes i els seus clients.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!