Superposició de segments

Consultar i explorar com els segments d'usuaris es relacionen entre si
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

La tècnica de superposició de segments us permet comparar fins a 3 segments d'usuaris per veure ràpidament com se superposen i es relacionen entre si. D'aquesta manera, podeu aïllar públics concrets segons condicions complexes. Tot seguit, podeu crear segments a partir dels resultats obtinguts, els quals podreu aplicar a altres tècniques d'Exploracions i als informes de Google Analytics.

Quick Tips: Advanced Analysis segment overlap

NOTA: la funció Exploracions abans es deia "Anàlisi avançada". La informació d'aquest vídeo continua sent útil, però alguns elements de la interfície d'usuari ara també tenen noms diferents.

A continuació teniu un exemple d'exploració de la superposició de segments en què s'examina la intersecció dels segments Usuaris nous, Trànsit en mòbils i Usuaris que han fet una conversió:

Exemple de superposició de segments

Treballar amb la superposició de segments

El diagrama de superposició de segments és interactiu:

• Situeu el cursor a l'interior d'un segment o d'una unió (és a dir, la intersecció de 2 o diversos segments) per veure els números exclusius del segment o de la unió en qüestió: d'aquesta manera s'exclou qualsevol superposició amb altres segments.
  • Situeu el cursor a la vora d'un segment per veure els números inclusius del segment en qüestió: d'aquesta manera s'inclou qualsevol superposició amb altres segments.

La taula de dades que hi ha a sota del diagrama mostra les dades reals que es deriven dels segments seleccionats. Podeu afegir mètriques i dimensions a la taula per examinar les dades amb més detall. La taula anterior fa servir País com a dimensió de desglossament per proporcionar un context addicional que us ajudi a interpretar d'on provenen els visitants.

Per definir les dades encara millor, afegiu un filtre. Per exemple, podeu limitar els registres inclosos tant al diagrama de superposició de segments com a la taula de dades als usuaris amb Ingressos > 1.000 $.

Per crear segments a partir de les dades de superposició de segments, feu clic amb el botó dret en un segment o una unió del diagrama, o bé en una cel·la de la taula de dades. Per exemple, podeu crear un segment basat en Trànsit en mòbils AND Usuaris que han fet una conversió AND Usuaris nous. Tot seguit, podeu utilitzar aquest segment en altres tècniques d'aquesta exploració i publicar-lo per fer-lo servir en altres exploracions o bé a Analytics.

Configurar la superposició de segments

Opcions Descripció
Comparació de segments Permet aplicar fins a 3 segments a l'exploració.
Desglossaments És la dimensió utilitzada per desglossar les sèries de dades de la taula.
Fila inicial Permet seleccionar la fila inicial de la taula.
Mostra les files Permet definir el nombre de files que s'han de mostrar a la taula.
Valors Permet mostrar fins a 10 mètriques a la taula.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!