Exploració de format lliure

Examinar les dades mitjançant taules i gràfics
Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Amb la tècnica d'exploració de format lliure, les dades es presenten amb un disseny de taula flexible. Podeu ordenar les files i les columnes com preferiu, crear agrupacions de dades i aplicar segments i filtres per definir millor la visualització. Afegiu les mètriques que us interessin més. Si detecteu un punt de dades important, en podeu crear un segment i fer-lo servir en altres exploracions.

Quick Tips: Advanced Analysis explorations

NOTA: la funció Exploracions abans es deia "Anàlisi avançada". La informació d'aquest vídeo continua sent útil, però alguns elements de la interfície d'usuari ara també tenen noms diferents.

A l'exemple següent s'analitza la relació entre la categoria del dispositiu i la resolució de pantalla per país, segons el nombre d'usuaris i els ingressos. La taula posa de manifest que, tot i que la resolució de pantalla de la majoria dels usuaris d'ordinadors és de 1366 × 768, la major part dels ingressos provenen d'usuaris amb pantalles de 1440 × 900. Podeu crear un segment a partir d'aquest punt de dades i fer-lo servir per analitzar amb més profunditat el comportament d'aquest públic.

Exploration example

També podeu mostrar les dades mitjançant una sèrie de visualitzacions diferents: en aquest exemple veiem la taula de dades anterior en forma de gràfic de línies, en què es comparen els segments de trànsit en mòbils i de trànsit orgànic.

Line chart example

Configurar l'exploració de format lliure

Podeu configurar l'exploració de format lliure amb aquestes opcions:

Opcions comunes Descripció
Visualització

Permet canviar d'un tipus de gràfic a un altre.

Comparació de segments Permet aplicar fins a 4 segments a l'exploració.
Filtre Permet restringir les dades que es mostren a l'exploració d'acord amb les condicions que indiqueu. Les clàusules de filtre s'apliquen amb l'operador lògic AND.
Opcions de la taula
Pivot Mostra els segments de la taula en files o columnes.
Files Mostra fins a 5 dimensions com a files a la taula.
Fila inicial Permet seleccionar la fila inicial de la taula.
Mostra les files Permet definir el nombre de files que s'han de mostrar a la taula.
Columnes Mostra fins a 2 dimensions com a columnes a la taula. Si utilitzeu diverses dimensions, es creen grups de columnes.
Grup de columnes inicial Permet definir el grup de columnes inicials de la taula.
Mostra els grups de columnes Permet definir el nombre de grups de columnes que voleu que es mostrin a la taula.
Valors Permet mostrar fins a 10 mètriques a la taula.
Tipus de cel·la Mostra els valors de les mètriques com a text sense format, gràfics de barres o mapes de calor.
Opcions dels gràfics circulars
Desglossament És la dimensió utilitzada per desglossar les sèries de dades de la visualització.
Límit de files Permet definir el nombre de sèries de dades que es mostren a la visualització.
Valors Mostra una única mètrica als gràfics.
Opcions dels gràfics de línies
Granularitat Permet definir l'interval de dates del gràfic. L'interval setmanal comença el diumenge. L'interval mensual comença el dia 1 de cada mes.
Desglossament És la dimensió utilitzada per desglossar les sèries de dades de la visualització.
Línies per dimensió Permet definir el nombre de sèries de dades que es mostren a la visualització.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!