[UA] Sobre les visites a la botiga a Analytics

El 31 d'octubre de 2022, els informes de visites a la botiga es van discontinuar. Ja no es generarà cap més informe de visites a la botiga nou. L'historial d'informes de visites a la botiga continuarà estant disponible. Contacteu amb el gestor del compte si teniu cap pregunta.

Les visites a la botiga de Google Analytics us permeten veure de quina manera influeixen les visites que rep el vostre lloc web en les visites a la vostra ubicació física, com ara un hotel, un concessionari d'automòbils, un restaurant o una botiga de comerç al detall.

Les visites a la botiga són estimacions basades en les dades dels usuaris que han activat l'historial d'ubicacions. Els anunciants només reben dades agregades i anonimitzades, i no poden veure visites a la botiga de sessions de lloc web, clics als anuncis, impressions visibles ni persones individuals.

Els informes de visites a la botiga només estaven disponibles per als anunciants que tenien diverses ubicacions de botiga física en països aptes que generaven un gran nombre de visites al lloc web i trànsit de visites a la botiga. A més, no estaven disponibles per als anunciants amb categories d'ubicació sensibles, relacionades amb l'assistència sanitària, la religió, el contingut per a adults i els nens. A causa de la variabilitat de factors que afecten el comportament de les visites a la botiga, no podem garantir la disponibilitat dels informes de visites a la botiga a cap anunciant.

Contingut d'aquest article:

Avantatges

• Consulteu el nombre de visites a les ubicacions físiques de la vostra empresa que procedeixen d'usuaris que visiten el vostre lloc web.
  • Vegeu quins canals (orgànics o de pagament) i quines campanyes generen més visites a les vostres botigues.
  • Preneu decisions més fonamentades pel que fa a les creativitats d'anunci, la despesa, les estratègies d'oferta i altres elements de les campanyes.

Com funcionen les visites a la botiga a Google Analytics

Les visites a la botiga de Google Analytics proporcionen un recompte estimat del nombre de visites a la botiga procedents dels usuaris que visiten el vostre lloc web i, en un termini posterior de 30 dies, visiten la vostra botiga física.

Les visites a la botiga són estimacions basades en les dades dels usuaris que han activat l'historial d'ubicacions. Els anunciants només reben dades agregades i anonimitzades, i no poden veure visites a la botiga de sessions de lloc web, clics als anuncis, impressions visibles ni persones individuals.

Les dades d'ubicació de la botiga provenen de les extensions d'ubicació que estan enllaçades des del compte de Google My Business al compte de Google Ads, i des del compte de Google Ads a la propietat d'Analytics.

Límits i advertiments

• Els informes de visites a la botiga es van discontinuar el 31 d'octubre de 2022 i ja no generen dades. L'historial de dades d'aquests informes continua estant disponible.

• Les botigues han d'estar ubicades als països aptes en què Google Ads ofereixi informes de visites a la botiga.
  • Els informes de visites a la botiga poden tardar fins a 60 dies a mostrar dades a Google Analytics després que hàgiu activat Google signals.
  • Les visites a la botiga tenen un període retroactiu fix de 30 dies. Les mètriques de visites a la botiga registrades a Google Analytics corresponents a un dia determinat poden augmentar durant els 30 dies següents, a mesura que hi hagi més visitants del lloc web que acabin visitant la botiga.
  • La data i la ubicació que es mostren als informes per a cada visita a la botiga no corresponen a la visita a la botiga sinó a la sessió de lloc web que la va generar.
  • Si un usuari del lloc web visita la botiga diverses vegades durant els 30 dies següents, els informes Visites a la botiga comptaran totes les visites a la botiga, no només una.
  • Les visites a la botiga s'atribueixen a la sessió de lloc web segons el model de darrer clic no directe d'Analytics.
  • Les visites a la botiga estan disponibles per a un conjunt de dimensions limitat.
  • No s'admet el següent:
    • Segmentació
    • Públics i remàrqueting
    • BigQuery Export
    • Informes personalitzats
    • Informes d'embuts de conversió multicanal i d'atribució

Informes de visites a la botiga

Els informes Visites a la botiga contenen les mètriques clau següents:

• Visites a la botiga: nombre de visites a la botiga procedents dels usuaris que han iniciat alguna sessió al lloc web i han visitat la botiga en un termini de 30 dies. El nombre de visites corresponent a una data determinada es registra a partir del dia següent, i és possible que augmenti durant els pròxims 30 dies, a mesura que hi hagi més usuaris que visiten la botiga.
  • Percentatge de visites a la botiga: nombre de visites a la botiga / nombre de sessions.

Per accedir als informes:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes.
  4. Seleccioneu Conversions > Visites a la botiga > Visió general (o un altre informe que vulgueu).

Informe de visió general

Utilitzeu l'informe Visió general per obtenir respostes a preguntes com aquestes:

• Quin percentatge de les sessions de lloc web ha generat visites a la botiga?
  • Quantes visites a la botiga he rebut durant els 30 darrers dies?

Informe de canals

L'informe Canals us ajuda a saber quins canals generen visites a la botiga de manera més eficaç. Mostra les visites a la botiga per agrupació de canals predeterminada (display, cerca, cerca de pagament, correu electrònic, etc.). Utilitza el model de darrer clic no directe per atribuir les visites a la botiga en tots els canals.

Informe d'ubicacions

L'informe Ubicacions mostra les visites a la botiga per ubicació de la sessió de lloc web (no per ubicació de la visita a la botiga). Així podeu saber quines probabilitats teniu de rebre visites a la botiga en diverses regions.

Pràctiques recomanades

1. Pareu atenció a quines són les regions en què els usuaris fan més compres en línia i comproveu si també és en aquests llocs on fan més compres a la botiga física. És possible que hi hagi diferències regionals pel que fa als mètodes de compra (en línia o a la botiga física), i s'haurien d'incloure als càlculs del retorn de la inversió en publicitat (ROAS).
  2. Amb els informes de canals podeu saber quin impacte tenen les vostres campanyes publicitàries (en tots els canals de Google Analytics) sobre els usuaris que acaben visitant les ubicacions de les vostres botigues físiques.
  3. Feu un seguiment del percentatge de visites a la botiga després d'enviar invitacions i promocions de màrqueting, i també de la implicació al nivell de ciutat.

Resoldre problemes relacionats amb les visites a la botiga a Analytics

No trobo els informes de visites a la botiga a Google Analytics o les dades no estan disponibles als informes

Els informes de visites a la botiga es van discontinuar el 31 d'octubre de 2022. L'historial d'informes de visites a la botiga només està disponible per a les propietats que el tenien abans del 31 d'octubre de 2022.

S'han deixat de generar dades de visites a la botiga

Els informes de visites a la botiga es van discontinuar el 31 d'octubre de 2022 i ja no generen dades. L'historial d'informes de visites a la botiga només està disponible per a les propietats que el tenien abans del 31 d'octubre de 2022.

Es recull informació sobre visites a la botiga en ubicacions on no tinc cap botiga física

De la mateixa manera que passa amb altres informes de Google Analytics, la data i la ubicació que es mostren als informes de visites a la botiga no es basen en la visita a la botiga sinó en la sessió de lloc web que la va generar. Com a conseqüència, és possible que, en alguns casos, es mostrin visites a la botiga en ubicacions on no teniu cap botiga física. Això pot passar en els casos següents:

1. Si els usuaris arriben al vostre lloc web a través d'una xarxa privada virtual (VPN) i després visiten les vostres botigues.
  2. Si els usuaris han iniciat alguna sessió al vostre lloc web i després han visitat les vostres botigues.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!