Probabilitat de generar conversions

L'informe de probabilitat de generar conversions encara no és compatible amb les dades de Google signals.
Contingut d'aquest article:

Veure les dades de l'informe Probabilitat de generar conversions

Per obrir l'informe de probabilitat de generar conversions, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu la pestanya Informes.
  4. Seleccioneu Públic > Comportament > Probabilitat de generar conversions.

Les dades de l'informe de probabilitat de generar conversions tarden 24 hores a mostrar-se, ja que primer s'han de processar totes les taules agregades.

Si una visualització d'informes no compleix els requisits previs de dades, l'informe no es mostrarà a Analytics.

Ara com ara, la probabilitat de generar conversions es basa només en dades de transaccions.

Sobre la probabilitat de generar conversions

Amb les mateixes tècniques de modelatge de dades que determinen les Llistes intel·ligents i els Objectius intel·ligents, Analytics calcula la dimensió Probabilitat de generar conversions (%) i la mètrica Probabilitat mitjana de generar conversions (%), a fi de determinar quines possibilitats hi ha que un usuari faci una conversió en els pròxims 30 dies. S'avaluen les transaccions de tots els usuaris i la probabilitat resultant de generar conversions s'expressa com a puntuació mitjana de l'1 al 100, per a tots els usuaris i durant l'interval de dates adient; 1 indica la probabilitat més baixa i 100 la més alta. El valor 0 indica que no s'ha calculat la probabilitat de generar conversions per a l'interval de dates seleccionat.

La dimensió Probabilitat de generar conversions (%) es calcula per als usuaris individuals.

La mètrica Probabilitat mitjana de generar conversions (%) es calcula per a tots els usuaris relacionats amb una dimensió, en l'interval de dates que esteu fent servir. Per exemple:

• la puntuació per a tots els usuaris en què Canal = Cerca orgànica durant el període entre l'1 de gener i el 31 de gener
  • la puntuació per a tots els usuaris en què Font = Google durant el període entre l'1 de gener i el 31 de gener

La dimensió Probabilitat de generar conversions (%), amb els intervals com a valors de dimensió, està disponible a l'informe de probabilitat de generar conversions, als segments d'Analytics, als públics de remàrqueting i als informes personalitzats.

La mètrica Probabilitat mitjana de generar conversions (%) està disponible als informes personalitzats.

Requisits previs

Per calcular la dimensió i la mètrica, Analytics necessita el següent:

• Un mínim de 1.000 transaccions de comerç electrònic al mes a la visualització d'informes. Heu de tenir implementat el seguiment del comerç electrònic.
  • Un cop arribeu al llindar inicial de les 1.000 transaccions de comerç electrònic, Analytics necessita les dades de 30 dies per fer el càlcul.
  • Si després del modelatge de dades Analytics no confia en la precisió dels resultats, no hi haurà dades sobre la probabilitat de generar conversions disponibles per a la visualització de l'informe en qüestió.

Si a la visualització d'informes el nombre de transaccions baixa de les 1.000 al mes, Analytics utilitza el darrer model vàlid per generar les dades de l'informe.

Informe Probabilitat de generar conversions

Dades predeterminades a l'informe de probabilitat de generar conversions

L'informe de probabilitat de generar conversions us permet veure el següent:

• la distribució de les sessions i les sessions amb transaccions o sense, en segments de probabilitat de conversió (histograma) (per exemple, el nombre de sessions en què els valors dels usuaris per a Probabilitat de generar conversions (%) anaven de 21 a 50)
  • les mètriques Adquisició, Comportament i Conversions relatives als usuaris, segons les dimensions Agrupació de canals predeterminada, Font i Mitjà (taula)

Usar les dades de probabilitat de generar conversions

Segments

Mitjançant els segments, podeu consultar qualsevol de les vostres dades en el context de la probabilitat de generar conversions. Per exemple, podeu crear un segment que sigui Probabilitat de generar conversions (%) > 25 i, tot seguit, analitzar qüestions com ara aquestes:

• En relació amb tota la vostra base d'usuaris, quin pes tenen els usuaris amb moltes probabilitats de fer una conversió? Representen una mostra petita dels usuaris? O bé queda palès que la publicitat que feu i el vostre lloc web es combinen bé per atraure un percentatge alt d'usuaris?
  • Quins canals, quines paraules clau i quines campanyes aconsegueixen atraure més usuaris?
  • Quins camins de conversió són més eficaços i en quin punt del camí podeu fer una publicitat més eficaç?

Per contra, podeu utilitzar un llindar més baix per analitzar l'extrem oposat de l'espectre d'usuaris:

• Quin percentatge dels usuaris és menys susceptible de fer conversions?
  • Les paraules clau i les campanyes que atrauen usuaris poc susceptibles de realitzar conversions són diferents de les que atrauen els usuaris més valuosos? En cas afirmatiu, té sentit dedicar-los menys pressupost?
  • Quins camins de conversió segueixen els usuaris amb puntuacions més baixes? Hi hauria oportunitats dins d'aquests camins per fer un màrqueting més eficaç?

Públics de remàrqueting

Quan els usuaris estan a punt de fer una conversió, és més fàcil convèncer-los perquè la completin. Per exemple, els usuaris que han analitzat els detalls d'un producte o que ja l'han afegit al carretó vol dir que tenen força decidit comprar-lo. Adreçar-vos de manera convincent a aquests usuaris mitjançant una campanya de remàrqueting ben dissenyada pot donar-los la darrera empenta que necessiten per completar el procés.

Crear públics de remàrqueting segons els usuaris amb més probabilitats de generar conversions i publicar aquests públics a les diverses plataformes de màrqueting, com ara Google Ads i Display & Video 360, us permet tornar-los a atraure des de qualsevol lloc en què tingueu presència en línia.

També podeu publicar aquests públics a Optimize per entendre exactament quines millores al contingut del lloc web us ofereixen més probabilitats de generar conversions.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!