Opcions de mesurament per a pàgines web

Descobriu altres maneres d'implementar Google Analytics.

Les pàgines web que utilitzen gtag.js tenen disponibles les funcions de creació d'informes més recents de Google Analytics. Si voleu conèixer altres mètodes per mesurar les pàgines web, podeu triar entre diverses opcions.

Contingut d'aquest article:

Mesurar l'ús amb gtag.js

L'etiqueta de Google (gtag.js) simplifica la implementació d'etiquetes en el mesurament de llocs web, el seguiment de conversions i els productes de remàrqueting de Google. Això us ofereix més control i facilita el procés d'implementació. Si utilitzeu gtag.js, podreu utilitzar les últimes funcions i integracions dinàmiques tan bon punt estiguin disponibles. Obteniu més informació sobre com començar amb Google Analytics.

Implementar una etiqueta de Universal Analytics mitjançant Google Tag Manager

Utilitzeu un contenidor de Google Tag Manager per configurar i implementar fàcilment una etiqueta de Universal Analytics o qualsevol etiqueta de tercers admesa.

Per configurar una etiqueta de Universal Analytics mitjançant Tag Manager, seguiu aquests passos:

1. Creeu un compte de Tag Manager si encara no en teniu cap.
  2. Instal·leu el fragment de contenidor de Tag Manager al codi del vostre lloc web.
  3. Configureu un contenidor de Tag Manager.
  4. Creeu l'etiqueta de Google Analytics a Tag Manager.
  5. Publiqueu el contenidor de Tag Manager.

Un cop configurat el lloc web amb Tag Manager, podeu afegir-hi qualsevol etiqueta addicional des de la interfície de Tag Manager sense haver de tornar a implementar el codi del lloc web.

Utilitzar analytics.js

La biblioteca gtag.js és l'etiqueta recomanada per a les implementacions noves. Tanmateix, hi pot haver casos en què preferiu utilitzar analytics.js (per exemple, si el lloc web ja fa servir aquest codi). Consulteu la documentació per a desenvolupadors per obtenir-ne més informació.

Utilitzar Measurement Protocol

La plataforma Measurement Protocol de Google Analytics és un conjunt de regles estàndard que permet recollir peticions de fitxer i enviar-les a Analytics des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. És especialment útil si voleu enviar les dades des d'un quiosc, des d'un sistema de punt de venda o des de qualsevol altra ubicació que no sigui un lloc web ni una pàgina web. Si bé el codi JavaScript d'Analytics i els SDK per a mòbils compilen automàticament les peticions de fitxer per enviar-ne les dades a Google Analytics des de llocs web i pàgines web, les peticions de fitxer de recopilació de dades s'han de compilar manualment des de la resta de dispositius. El Protocol de mesurament defineix com es creen les peticions de fitxer i com s'envien a Analytics.

Consells per a llocs web dinàmics

Als llocs web dinàmics les pàgines web es generen amb un llenguatge de programació com ara Python, Ruby o PHP. Podeu fer servir una plantilla o una declaració d'inclusió per trametre l'etiqueta de manera dinàmica a totes les pàgines:

1. Cerqueu l'etiqueta JavaScript de la propietat i, tot seguit, copieu-la sencera. No hi feu cap canvi.

2. Enganxeu el fragment sencer al fitxer d'inclusió corresponent i, tot seguit, afegiu la declaració d'inclusió a la capçalera de la pàgina de tal manera que el fragment quedi just després de l'etiqueta <head> d'obertura.

Inclusions de PHP
Copieu el fragment d'etiqueta JavaScript i afegiu-lo a un fitxer anomenat analytics.php. Tot seguit, incloeu el fitxer analytics.php en totes les pàgines de la plantilla PHP. Afegiu el codi següent en cada pàgina de la plantilla, just després de l'etiqueta <head> d'obertura:

<?php include_once("analytics.php") ?>

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!