Detecció d'anomalies

Consultar les estadístiques de la funció Detecció d'anomalies

Analytics Intelligence analitza les vostres dades regularment per detectar-hi anomalies. Les anomalies detectades es presenten en forma d'estadístiques al web i a l'aplicació mòbil. Per consultar les estadístiques, feu el següent:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Feu servir el camp de cerca per introduir una consulta com ara:
    • Show me an anomaly in users this month. (Mostra'm una anomalia dels usuaris d'aquest mes.)
    • Did anything unusual happen this week? (Ha passat res inusual aquesta setmana?)
    o

Consulteu les fitxes d'estadístiques a Analytics.

Sobre la funció Detecció d'anomalies

La funció Detecció d'anomalies d'Analytics Intelligence és una tècnica estadística per identificar "valors atípics" en les dades de sèries temporals per al valor o la mètrica d'una dimensió determinada.

En primer lloc, Intelligence selecciona un període de dades de l'historial amb les quals treballarà per desenvolupar el seu model de predicció. Aquest període de "formació" dura 90 dies en el cas de la detecció d'anomalies diàries. Per a la detecció d'anomalies setmanals, el període és de 32 setmanes.

A continuació, Intelligence aplica un model de sèries espacials-temporals d'estat bayesià a les dades de l'historial, a fi de predir el valor dels punts de dades més recents que s'han observat a la sèrie temporal.

Per últim, Intelligence marca el punt de dades en qüestió com a anomalia mitjançant una prova de significació estadística amb llindars de valor p basats en la quantitat de dades que conté la visualització d'informes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!