Beleid inzake de Client ID API van Google AMP

De Client ID API van Google AMP biedt u de mogelijkheid om een AMP-klant-ID van Google te ontvangen, zodat u activiteiten van eindgebruikers op uw AMP- en niet-AMP-pagina's aan Google Analytics kunt koppelen.

Als u ervoor kiest de Client ID API van Google AMP te integreren met Google Analytics, moet u duidelijk kenbaar maken (bijv. via een privacybeleid op uw website of via een ander veelgebruikt communicatiemiddel) dat u de AMP-klant-ID gebruikt in combinatie met Google Analytics. U moet ook voldoen aan het Beleid ten aanzien van toestemming van gebruikers in de Europese Unie, voor zover van toepassing. U moet onder andere rechtsgeldig gemachtigd zijn om de AMP-klant-ID over te dragen en te gebruiken in combinatie met uw Google Analytics-account.