Google AMP ‑asiakastunnuksen sovellusliittymäkäytäntö

Google AMP ‑asiakastunnuksen sovellusliittymän avulla voit vastaanottaa Googlelta AMP-asiakastunnuksen, jota käytetään yhdistämään loppukäyttäjätoiminnot AMP-sivuillasi ja muilla kuin AMP-sivuillasi Google Analyticsin avulla.

Kun päätät integroida Google AMP ‑asiakastunnuksen sovellusliittymän Google Analyticsiin, sinun on ilmoitettava selkeästi (esimerkiksi verkkosivuston tietosuojakäytännön tai muun yleisen julkistamisasiakirjan välityksellä), että käytät AMP-asiakastunnusta Google Analyticsin yhteydessä. Sinun on myös soveltuvin osin noudatettava EU-alueella asuvan käyttäjän suostumuskäytäntöä, mukaan lukien hankkimalla laillisesti pätevät oikeudet AMP-asiakastunnuksen siirtämiseen ja käyttöön Google Analytics ‑tilisi yhteydessä.