Google Analytics-hendelser med gtag.js

Hvis du ikke allerede har lagt til grunnleggende sidesporing, må du gjøre dette først.

Når du har lagt til grunnleggende sidesporing, må du legge til JavaScript på nettstedet ditt. Slik sendes detaljene for hver enkelt Google Analytics-hendelse til Analytics. Se utviklerdokumentasjonen for gtag.js.

I artikkelen Om hendelser finner du mer informasjon om hvordan Google Analytics-hendelser er oppbygd (kategori, handling, etikett og verdi).