Pàgina d'inici de Google Analytics

Sobre la pàgina d'inici

Quan inicieu la sessió a Analytics, a la pàgina d'inici veureu un resum de la informació més interessant sobre les vostres dades.

A la fila superior de les targetes es mostra:

• El total de trànsit i conversions (Usuaris, Ingressos, Percentatge de conversions i Sessions). Feu clic a una mètrica per canviar el gràfic.
  • El volum d'usuaris per dia i hora. Passeu el cursor per sobre d'una cel·la per veure el nombre exacte d'usuaris que hi havia durant aquella hora.
  • El nombre d'usuaris que hi ha al vostre lloc web en aquest moment i quines pàgines estan veient.
Les tres primeres targetes a la pàgina d'inici

La resta de targetes de la pàgina ofereixen visualitzacions generals similars de les vostres dades. Per exemple:

• Els canals pels quals aconseguiu usuaris.
  • La capacitat de retenir els usuaris setmanalment.
  • Els assoliments d'objectius.

Controls de targetes

Una targeta pot tenir fins a tres controls:

• selector de dimensions/mètriques
  • selector d'interval de dates
  • enllaç a l'informe corresponent

Selector de dimensions/mètriques

Si a la part superior d'una targeta es mostra una llista de dimensions o mètriques, podeu fer-hi clic per canviar les dades que es mostren a la targeta.

Tres opcions de dimensions a la part superior de la targeta

Interval de dates

Totes les targetes, excepte la targeta en temps real (Usuaris actius en aquest moment), inclouen una opció per seleccionar diferents intervals de dates. Els intervals de dates varien en funció del tipus de dades.

Selector de dates amb intervals de dates relatius (p. ex. Avui, Darrers 7 dies)

Enllaç a l'informe corresponent

La majoria de targetes utilitzen dades d'informes d'Analytics existents. Per obrir l'informe corresponent, feu clic a l'enllaç que hi ha a la part inferior de la targeta. Per exemple:

Enllaç de l'informe a la part inferior de la targeta (p. ex., Visió general del públic)

Com utilitzar la pàgina d'inici

La pàgina d'inici és un resum de l'estat del vostre lloc web. Podeu utilitzar-la com a mètode de control per comprovar de manera periòdica si tot funciona com havíeu previst.

També la podeu utilitzar com a punt de partida per investigar en profunditat les vostres dades.

Per exemple, si esteu publicant campanyes noves a Google Ads, és possible que espereu un augment constant o significatiu del nombre d'usuaris en els darrers 7 dies. Si la primera targeta no mostra el tipus d'augment que esperàveu, podeu desplaçar-vos cap avall a la targeta de campanyes de Google Ads i, des d'allà, fer clic a l'informe Campanyes de Google Ads per investigar quin pot ser el problema.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!