Analytics-lösningar

Google Analytics-lösningar är ett paraplybegrepp som omfattar alla produkter – både avgiftsbelagda och kostnadsfria – som ingår i Google Analytics-produktfamiljen. Användarna kan enkelt skilja mellan en betalprodukt och en kostnadsfri produkt: Betalprodukter innehåller modifieraren 360 efter produktnamnet, det gör inte kostnadsfria produkter. Exempel:

• Google Analytics 360 (betalprodukt)
  • Google Analytics (kostnadsfri produkt)

Alla betalprodukter ingår i Google Marketing Platform, en uppsättning verktyg för data- och marknadsföringsmätning i storföretagsklass.

Betalprodukter

Målgrupp: storföretag

Med Google Marketing Platform får du en uppsättning integrerade produkter för data- och marknadsföringsanalys med ett enhetligt användargränssnitt som är utformat specifikt för marknadsförare i storföretagsklass i stora organisationer. Produkterna säljs separat.

• Startsidan för Platform: Använd fliken Administration för att hantera Google Marketing Platform.
  • Google Analytics 360: Ta reda på hur användarna interagerar med ditt företag online och offline.
  • Google Tag Manager 360: Använd ett företagsarbetsflöde för att hantera webb- och apptaggar från ett enda gränssnitt.
  • Google Optimize 360: Kör webbplatsexperiment och anpassa innehåll för olika målgrupper.
  • Google Surveys 360: Skapa onlineenkäter.

Kostnadsfria produkter

Målgrupp: små och medelstora företag

Google Analytics: Mät hur människor interagerar med ditt företag online via din webbplats, app och andra kontaktpunkter både online och offline.

Google Taggstyrning: Hantera och uppdatera webbplats- och apptaggar på ett enkelt sätt.

Google Looker Studio: Omvandla data till visuella översikter och informativa rapporter som är enkla att dela.