Analytics-ratkaisuja

Google Analytics ‑ratkaisuilla tarkoitetaan kaikkia maksullisia ja maksuttomia tuotteita, jotka kuuluvat Google Analytics ‑tuoteperheeseen. Käyttäjät voivat erottaa maksulliset ja maksuttomat tuotteet toisistaan helposti: maksullisten tuotteiden nimessä on "360" tuotenimen perässä, maksuttomissa tuotteissa ei. Esimerkki:

• Google Analytics 360 (maksullinen tuote)
  • Google Analytics (maksuton tuote)

Lisäksi kaikki maksulliset tuotteet kuuluvat Google Marketing Platformiin, joka on yrityksille tarkoitettu työkalusarja datan ja markkinoinnin mittaamiseen.

Maksulliset tuotteet

Yleisö: suuret yritykset

Google Marketing Platform tarjoaa integroituja datan ja markkinoinnin analysointiin tarkoitettuja tuotteita, joissa on yhdenmukainen käyttökokemus. Google Marketing Platform on suunniteltu erityisesti suurten yritysten markkinoijien tarpeisiin. Tuotteet myydään erikseen.

• Platform Home: Google Marketing Platformin hallinnointi tapahtuu Järjestelmänvalvoja-välilehdeltä.
  • Google Analytics 360:n avulla voit selvittää, miten yrityksesi saa aktivoitua käyttäjiä verkossa ja sen ulkopuolella.
  • Google Tag Manager 360:llä voit hallinnoida yrityksen sivusto- ja sovellustageja samasta käyttöliittymästä.
  • Google Optimize 360:llä voit tehdä sivustokokeiluja ja räätälöidä sisältöä erilaisille yleisöille.
  • Google Surveys 360:n avulla voit luoda verkkokyselyjä.

Maksuttomat tuotteet

Yleisö: pienet ja keskisuuret yritykset

Google Analyticsin avulla voit mitata, miten käyttäjät aktivoituvat yrityksesi sivustolla, sovelluksessa ja muissa online- sekä offline-kontaktipisteissä.

Google Tag Managerilla voit helposti ylläpitää ja päivittää sivusto- ja sovellustageja.

Google Looker Studiossa näet datan visuaalisissa hallintapaneeleissa ja informatiivisissa raporteissa, joiden jakaminen on helppoa.