Analytics-løsninger

Google Analytics-løsninger henviser til et bredt dækkende udtryk, der omfatter alle produkter – både betalte og gratis – som er en del af Google Analytics-produktfamilien. Brugerne kan nemt skelne mellem et betalt produkt og et gratis produkt. Betalingsprodukter indeholder modifikatoren "360" efter produktnavnet. Det gør gratis produkter ikke. F.eks.:

• Google Analytics 360 (betalt produkt)
  • Google Analytics (gratis produkt)

Desuden er alle betalte produkter en del af Google Marketing Platform, som er et værktøjssæt til data- og marketingsmåling i virksomhedsklasse.

Betalte produkter

Målgruppe: Store virksomheder

Google Marketing Platform tilbyder en række integrerede produkter til analyse af data og marketing med én ensartet brugeroplevelse, der er designet specifikt til professionelle marketingmedarbejdere i store organisationer. Produkterne sælges individuelt.

• Platform Start: Brug fanen Administration til at administrere Google Marketing Platform.
  • Google Analytics 360: Få indsigt i, hvordan brugerne interagerer med din virksomhed – både online og offline.
  • Google Tag Manager 360: Brug et virksomhedsworkflow til at administrere web- og apptags fra én og samme grænseflade.
  • Google Optimize 360: Kør websiteeksperimenter, og brug personlig tilpasning af indhold til forskellige målgrupper.
  • Google Surveys 360: Opret onlineundersøgelser.

Gratis produkter

Målgruppe: Små og mellemstore virksomheder

Google Analytics: Mål, hvordan folk interagerer med din virksomhed online via dit website, din app og andre berøringspunkter online og offline.

Google Tag Manager: Få en nem metode til administration og opdatering af website- og apptags.

Google Looker Studio: Få data vist på kontrolpaneler og i informative rapporter, der nemt kan deles med andre.