Solucions d'Analytics

Les solucions de Google Analytics fan referència a un terme genèric que inclou tots els productes (tant de pagament com gratuïts) que formen part de la família de productes de Google Analytics. Els usuaris poden diferenciar fàcilment entre un producte de pagament i un producte gratuït: els productes de pagament inclouen el modificador "360" després del nom del producte, mentre que els productes gratuïts no l'inclouen. Per exemple:

• Google Analytics 360 (producte de pagament)
  • Google Analytics (producte gratuït)

A més, tots els productes de pagament formen part de Google Marketing Platform, un conjunt d'eines de mesurament de dades i de màrqueting per a empreses.

Productes de pagament

Públic: grans empreses

Google Marketing Platform ofereix un conjunt de productes d'anàlisi de dades i de màrqueting integrats amb una única experiència d'usuari coherent, dissenyada específicament per a les necessitats dels professionals del màrqueting d'organitzacions grans. Els productes es venen per separat.

• Pàgina d'inici de Platform: utilitzeu la pestanya Administració per gestionar Google Marketing Platform.
  • Google Analytics 360: genereu estadístiques sobre com interaccionen els usuaris amb la vostra empresa, tant en línia com fora de línia.
  • Google Tag Manager 360: utilitzeu un flux de treball empresarial per gestionar les etiquetes web i d'aplicacions des d'una sola interfície.
  • Google Optimize 360: feu experiments al lloc web i personalitzeu el contingut per a diferents públics.
  • Google Surveys 360: creeu enquestes en línia.

Productes gratuïts

Públic: empreses petites i mitjanes

Google Analytics: mesureu com interaccionen els usuaris amb la vostra empresa en línia mitjançant el lloc web, l'aplicació i altres punts de contacte en línia i sense connexió.

Google Tag Manager: gestioneu i actualitzeu fàcilment les etiquetes de llocs web i d'aplicacions.

Google Looker Studio: convertiu les dades en taulers visuals i informes detallats que siguin fàcils de compartir.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!