Tämä artikkeli koskee Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuksia, jotka eivät enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen). Siirry käyttämään Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta, jos et ole vielä tehnyt niin.

Sovellusistunnon määritelmä Analyticsissa

Oletusarvon mukaan Analytics ryhmittelee samaan istuntoon osumat, jotka vastaanotetaan sovelluksesta 30 minuutin sisällä toisistaan.

Lue lisätietoja istuntojen hallinnasta Android SDK:n avulla.

Lue lisätietoja istuntojen hallinnasta iOS SDK:n avulla.