Aquest article és sobre les propietats de Universal Analytics, que deixaran de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360). Si encara no ho heu fet, comenceu a utilitzar una propietat de Google Analytics 4.

Com es defineix una sessió d'aplicació a Google Analytics

De manera predeterminada, Google Analytics agrupa en una mateixa sessió les peticions de fitxer que es reben de la vostra aplicació en intervals inferiors a 30 minuts.

Obteniu més informació sobre la gestió de les sessions amb l'SDK d'Android.

Obteniu més informació sobre la gestió de les sessions amb l'SDK d'iOS.