Kits de desenvolupament de programari (SDK)

El fragment de codi de seguiment només serveix per recopilar dades de llocs web. Feu servir els SDK d'Analytics per recopilar dades d'aplicacions mòbils i utilitzeu la plataforma Protocol de mesurament per recopilar dades d'altres dispositius digitals, com ara màquines de venda d'entrades i videoconsoles.

La configuració dels SDK i de la plataforma Protocol de mesurament ha de dur-la a terme un desenvolupador.