Seurantatunnuksen ja mittauskokonaisuuden tunnuksen numerot

Tutustu siihen, miten Google Analytics käyttää mainostunnuksen seurantaa, mittauskokonaisuuden tunnuksen numeroita ja tagitunnuksia tärkeän datan lähettämiseen tilillesi.

Seurantatunnus on merkkijono, jonka muoto on UA-000000-2. Sen on sisällyttävä seurantakoodiin, jotta Analytics osaa lähettää datan oikealle tilille ja mittauskokonaisuudelle.

Seurantatunnus sisältyy automaattisesti verkkosivustojen JavaScript-koodinpätkään, mutta tunnus on sisällytettävä myös muihin seurantateknologioihin (kuten SDK:ihin ja Measurement Protocoliin), jotta Analytics toimii oikein.

Ensimmäinen numerosarja (esimerkiksi -000000 edellä olevassa esimerkissä) viittaa tilisi numeroon ja jälkimmäinen numerosarja (-2) tiliin liittyvään mittauskokonaisuuden numeroon.

Tagitunnus

Jos sinulla on Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuus, sinulla on seurantatunnuksen sijaan tagitunnus. Tagitunnus kertoo, mihin sivustodatastriimiin Google Analytics ‑data lähetetään.