Utvelgelse for datainnsamling

Eksempeldata på kildenivå.

Hvis nettstedet ditt eller appen din har flere millioner side- eller skjermvisninger per måned, bør du kanskje vurdere å konfigurere sporingskoden for å sample dataene dine. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, kan du følge veiledningen i utviklerveiledningen for det bestemte miljøet ditt:

Hvis du sampler treffene på nettstedet ditt eller i appen din, får du pålitelige rapportresultater samtidig som du holder deg innenfor grensen for antall treff for kontoen din (10 mill. treff/måned for Standard og 2 mrd. treff/måned for 360).

Når du har implementert utvelgelse for datainnsamling, blir treffene forkastet på kundesiden (nettstedet ditt eller appen din) og aldri samlet inn eller behandlet av Analytics. Dette medfører at du ikke kan gjenopprette de forkastede treffene ved å bruke fullstendige rapporter i 360. I motsetning til det som er tilfellet for øktbasert datautvelgelse, blir ikke rapportresultatene ekstrapolert fra utvalgsfrekvensen for datainnsamling i Analytics. På den andre siden gir utvelgelse for datainnsamling en ytterligere fordel, fordi responstiden for rapporter blir redusert med mindre data i kontoen.

Utvelgelse for datainnsamling forekommer for alle typer av brukere. Når en bruker er valgt ut for datainnsamling, samler Analytics inn data for hele økten til den aktuelle brukeren.

For mobilapper blir alle data for de nedlastingene av appen som er valgt ut for datainnsamling, sendt til Analytics. Det sendes ikke data fra andre forekomster av appen.

Selv om dataene for nettstedet ditt ikke blir samplet ved innsamlingen, blir noen rapporter likevel underlagt sampling. Dette gjelder også øktbasert datautvelgelse og innsamling av dimensjonsverdier avhengig av hvilke forespørsler som gjøres. Finn ut mer om hvordan data velges ut for ad-hoc-rapporter i Analytics.