Mostreig de recopilació de dades

Mostregeu les dades al codi font.

Si el vostre lloc o la vostra aplicació aconsegueixen milions de pàgines o de pantalles visualitzades cada mes, us recomanem que configureu el codi de seguiment per mostrejar les dades. Per obtenir informació sobre com fer-ho, seguiu les instruccions que s'indiquen a la Guia per a desenvolupadors segons el vostre entorn específic:

Si mostregeu les peticions de fitxer del lloc o de l'aplicació, obtindreu resultats fiables als informes sense superar els límits de peticions de fitxer del vostre compte (10 milions de peticions de fitxer al mes per als comptes de la versió estàndard d'Analytics i 2.000 milions per als comptes d'Analytics 360).

Quan s'implementa el mostreig de recopilació de dades, es descarten les peticions de fitxer del client (el vostre lloc o la vostra aplicació) i Analytics mai no les recopila ni les processa. Això fa que no pugueu recuperar aquestes peticions de fitxer descartades amb els informes sense mostrejar d'Analytics 360. A més, a diferència del mostreig de sessions, Analytics no extrapola els resultats de l'informe en funció del percentatge de mostra de recopilació de dades. Ara bé, un avantatge afegit del mostreig de recopilació de dades és que el temps de resposta de l'informe pot ser més ràpid, ja que hi ha menys dades al compte.

El mostreig de recopilació de dades es fa de manera coherent entre els diversos usuaris. Quan se selecciona un usuari per a la recopilació de dades, Analytics en recopila les dades a totes les sessions.

En el cas de les aplicacions mòbils, les baixades de l'aplicació que han estat seleccionades per a la recopilació de dades envien totes les dades a Google Analytics, mentre que altres instàncies de l'aplicació no hi envien cap dada.

Encara que les dades del vostre lloc no es mostregin en recopilar-les, alguns informes trobaran altres tipus de mostrejos, com ara el mostreig de sessió i els agregats dels valors de paràmetre, en funció de la naturalesa de la consulta. Obteniu més informació sobre com Analytics mostreja les dades dels informes ad hoc.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!