Retningslinjer for videreformidling av forhold som angår personvern

Når du bruker Google Analytics i appen din eller på nettstedet ditt, må du opplyse om bruken av Google Analytics og informere om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data.

Du kan se mer informasjon om dette her:

Var dette nyttig for deg?

Hvordan kan vi forbedre den?
true
Velg din egen kursplan

Ta en titt på google.com/analytics/learn, en ny ressurs du kan bruke for å få mest mulig ut av Google Analytics 4. Det nye nettstedet inneholder videoer, artikler og veiledninger samt linker til Discord, YouTube-kanalen, bloggen og GitHub-repositoriet for Google Analytics.

Kom i gang med læringen allerede i dag!