Qualitat de la sessió

L'informe de qualitat de la sessió encara no és compatible amb les dades de Google signals.
Contingut d'aquest article:

Consultar les dades de l'informe Qualitat de la sessió

Seguiu aquests passos per obrir l'informe Qualitat de la sessió:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Desplaceu-vos a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes.
  4. Seleccioneu Públic > Comportament > Qualitat de la sessió.

Les dades de l'informe Qualitat de la sessió tarden 24 hores a mostrar-se, ja que primer s'han de processar totes les taules agregades.

Una propietat ha de complir els requisits previs relatius a les dades per tal que l'informe sigui visible a les visualitzacions de la propietat.

Quines visualitzacions d'informes inclouen l'informe

Si una propietat té menys de 15 visualitzacions, l'informe es pot veure en totes.

Si una propietat té 15 o més visualitzacions, l'informe pot veure a la visualització predeterminada. Obteniu més informació sobre com podeu configurar la visualització predeterminada.

Si una propietat conté, a més de la visualització predeterminada, una visualització enllaçada a BigQuery, l'informe també es pot veure en aquesta visualització.

Sobre la qualitat de la sessió

Mitjançant un sistema d'aprenentatge automàtic similar al de les Llistes intel·ligents i els Objectius intel·ligents, Analytics calcula la dimensió Qualitat de la sessió i la mètrica Qualitat mitjana de la sessió per avaluar fins a quin punt un usuari és a prop de fer una conversió. La interacció dels usuaris s'avalua en cada sessió i la proximitat de la conversió s'expressa en una escala de l'1 al 100 per a cada sessió durant l'interval de dates triat, en què 1 vol dir que l'usuari és molt lluny de la conversió, mentre que 100 vol dir que és molt a prop. Un valor de 0 indica que no es calcula la mètrica per a l'interval de temps seleccionat.

La mètrica Qualitat de la sessió es calcula per a cada sessió individual.

La mètrica Qualitat mitjana de la sessió es calcula per a totes les sessions relacionades amb una dimensió, en funció de l'interval de dates seleccionat. Per exemple:

• la puntuació per a totes les sessions en què Font = Google durant el període entre l'1 de gener i el 31 de gener
  • la puntuació per a totes les sessions en què País = Índia durant el període entre l'1 de gener i el 31 de gener

La dimensió Qualitat de la sessió es mostra a l'informe Qualitat de la sessió i als públics de remàrqueting, als informes personalitzats i als segments d'Analytics.

La mètrica Qualitat mitjana de la sessió es mostra a l'informe Qualitat de la sessió i també es pot consultar als informes personalitzats.

Requisits previs

Per calcular la dimensió i la mètrica, Analytics necessita les dades següents:

• Un mínim de 1.000 transaccions de comerç electrònic al mes. Heu de tenir implementat el seguiment del comerç electrònic.
  • Un cop arribeu al llindar inicial de les 1.000 transaccions de comerç electrònic, Analytics necessita les dades de 30 dies per fer el càlcul.

Informe Qualitat de la sessió

Dades predeterminades de l'informe Qualitat de la sessió

L'informe Qualitat de la sessió us permet consultar:

• la distribució de les sessions, amb transaccions i sense, als 5 segments de qualitat de la sessió (histograma)
  • les mètriques Adquisició, Comportament i Conversions relatives a les sessions, segons les dimensions Agrupació de canals predeterminada, Font i Mitjà (taula)

Ús de les dades de qualitat de la sessió

Segments

Mitjançant els segments, podeu consultar qualsevol de les vostres dades en el context dels llindars de qualitat de la sessió. Per exemple, podeu crear un segment que sigui "Qualitat de la sessió > 75" i, a continuació, analitzar qüestions com ara:

• En relació amb tota la vostra base d'usuaris, quin pes tenen els usuaris amb moltes probabilitats de fer una conversió? Representen una mostra petita dels usuaris? O bé queda palès que la publicitat que feu i el vostre lloc web es combinen bé per atraure un percentatge alt d'usuaris?
  • Quines paraules clau i quines campanyes aconsegueixen atreure més usuaris?
  • Quins camins de conversió són més eficaços i en quin punt del camí podeu fer una publicitat més eficaç?

Per contra, podeu utilitzar un llindar més baix per analitzar l'extrem oposat de l'espectre d'usuaris:

• Quin percentatge d'usuaris inicia sessions de baixa qualitat?
  • Les paraules clau i les campanyes que atrauen usuaris que obren sessions de baixa qualitat són diferents de les que atrauen els usuaris més valuosos? En cas afirmatiu, té sentit dedicar-los menys pressupost?
  • Quins camins de conversió segueixen els usuaris amb puntuacions més baixes? Hi hauria oportunitats dins d'aquests camins per fer un màrqueting més eficaç?

Públics de remàrqueting

Quan els usuaris estan a punt de fer una conversió, és més fàcil convèncer-los perquè la completin. Per exemple, els usuaris que han analitzat els detalls d'un producte o que ja l'han afegit al carretó vol dir que tenen força decidit comprar-lo. Adreçar-vos de manera convincent a aquests usuaris mitjançant una campanya de remàrqueting ben dissenyada pot donar-los la darrera empenta que necessiten per completar el procés.

Crear públics de remàrqueting basats en els usuaris que interaccionen més i publicar aquests públics a les diverses plataformes de màrqueting, com ara Google Ads i Display & Video 360, us permet tornar-los a atreure des de qualsevol lloc en què tingueu presència en línia.

També podeu publicar aquests públics a Optimize per poder entendre exactament quines millores al contingut del vostre lloc web us ofereixen més probabilitats de conversions.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!