Utilitzar els públics als informes d'Analytics

Utilitzeu els públics com a dimensions en segments, informes personalitzats i embuts de conversió personalitzats.

Un cop hàgiu definit un públic, podeu utilitzar-lo per centrar els informes d'Analytics en els usuaris que conté. Per exemple, si creeu un públic ampli d'usuaris que han fet diverses compres al llarg de l'any, podeu explorar aquestes dades per veure si s'hi aprecia cap patró: hi ha usuaris d'àrees geogràfiques determinades que comprin més sovint? La distribució de les compres és uniforme per sexe i edat? Hi ha ritmes de temporada en les compres? Quines campanyes generen més vendes? En quines hores del dia fan més despesa els usuaris?

Obteniu més informació sobre la creació de públics.

Per veure les dades de l'informe Públic, abans us cal fer el següent:

Les dades d'un públic determinat estaran disponibles als informes a partir de la data en què publiqueu el públic a Analytics. Les dades anteriors a aquesta data no estan disponibles.

Podeu publicar els públics a Analytics a mesura que els aneu creant, però també n'hi podeu publicar d'existents.

Després de crear un públic i publicar-lo a Analytics, està disponible com a dimensió principal a l'informe Públics, com a dimensió secundària a la resta d'informes, i com a dimensió en segments, informes personalitzats i embuts de conversió personalitzats.

Un públic només està disponible a la visualització en què l'heu creat.

Contingut d'aquest article:

Públics als segments

Quan definiu un segment, utilitzeu la dimensió Públic per crear una condició:

Creador de condicions de segments amb la llista de públics existents

Els públics que heu creat es mostren com a valors que podeu triar per a la dimensió. Per exemple:

Públic conté Compradors anteriors

En aplicar el segment als informes, les dades se centren en el públic en qüestió.

Si heu fet servir una definició de públic àmplia, com ara els usuaris que han repetit compres al llarg de l'any, hi podeu aplicar filtres i condicions addicionals per examinar elements específics del públic, com el sexe, l'edat, els interessos i el nivell adquisitiu.

Obteniu més informació sobre com crear segments.

Públics als informes personalitzats

Podeu crear informes personalitzats centrats en els públics i que incloguin qualsevol mètrica o dimensió addicional que vulgueu examinar.

En definir el desglossament de les dimensions per a un informe personalitzat, seleccioneu Públic:

Configuració d'informes personalitzats, amb l'opció Públic seleccionada a Desglossament de dimensions

Tal com passa amb els informes en què apliqueu segments basats en els públics, aquests informes personalitzats només us permeten examinar les dades que generen els usuaris del vostre públic, si bé teniu la flexibilitat addicional de definir les dimensions i les mètriques dels informes.

Obteniu més informació sobre com crear informes personalitzats.

Públics als embuts de conversió personalitzats

Quan creeu un embut de conversió personalitzat per complementar un informe personalitzat, podeu definir les etapes de l'embut de manera que només incloguin membres d'un dels vostres públics:

Configuració d'un embut de conversió personalitzat, amb l'opció Públic seleccionada a la definició de fases

Obteniu més informació sobre com es creen embuts de conversió personalitzats.

Informe Públics

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!