[GA4] Google Marketing Platform Partners

Of u nu hulp zoekt voor één project of op zoek bent naar een meer uitgebreid partnerschap voor de lange termijn, Google Marketing Platform Partners beschikt over de middelen en expertise die u nodig heeft om uw marketingdoelen te behalen. We hebben deze bedrijven grondig doorgelicht om er zeker van te zijn dat ze aan onze normen voldoen.

Typen partners

Google Marketing Platform Partners zijn gespecialiseerd in Google Marketing Platform-producten: Analytics, Attribution, Campaign Manager 360, Looker Studio, Display & Video 360, Optimize, Search Ads 360, Surveys en Tag Manager. Het programma bestaat uit 2 verschillende typen bedrijven: gecertificeerde bedrijven en verkooppartners.

Gecertificeerde bedrijven

Gecertificeerde bedrijven helpen u bij de implementatie van Google Marketing Platform-producten of wanneer u technische expertise nodig heeft voor een aangepast project. Gecertificeerde bedrijven kennen de ins en outs van het Google Marketing Platform en gebruiken hun expertise om klanten uitstekende service te bieden: van advies en training tot productimplementatie en technische ondersteuning.

Verkooppartners

Deze partners beschikken over dezelfde niveaus van expertise als gecertificeerde bedrijven en werken ook samen met Google om onze producten te verkopen.

Een partner zoeken

Particulieren kunnen in de Partner Gallery zoeken naar een geschikte partner op basis van hun product- en verkoopbehoeften.