En aquest article trobareu informació sobre Universal Analytics. Si feu servir la nova generació de Google Analytics, consulteu la secció Propietats de Google Analytics 4 d'aquest article del Centre d'ajuda.

Partners de Google Marketing Platform

Tant si us cal ajuda amb un sol projecte com si cerqueu una col·laboració més estreta i a llarg termini, els partners de Google Marketing Platform disposen dels recursos i de l'experiència necessaris per ajudar-vos a aconseguir els vostres objectius de màrqueting. Hem avaluat i aprovat aquestes empreses amb cura per garantir el compliment dels nostres estàndards.

Tipus de partners

Els partners de Google Marketing Platform estan especialitzats en els productes d'aquesta plataforma: Analytics, Atribució, Campaign Manager 360, Data Studio, Display & Video 360, Optimize, Search Ads 360, Surveys i Tag Manager. El programa contempla dos tipus d'empreses: empreses certificades i partners de vendes.

Empreses certificades

Si cerqueu ajuda per implementar algun producte de Google Marketing Platform, o si us cal assessorament tècnic per a un projecte personalitzat, les empreses certificades us ajudaran: saben tot el que cal saber sobre Google Marketing Platform i aquesta experiència els permet oferir un servei excel·lent als clients, des de l'assessoria i la formació fins a la implementació de productes i l'assistència tècnica.

Partners de vendes

Aquests partners tenen el mateix nivell d'experiència que les empreses certificades i, a més, ens ajuden a vendre els nostres productes.

Trobar un partner

A la galeria de partners podeu cercar i trobar el partner més adequat per a les vostres necessitats de producte i vendes.