Nå fler kunder med en onlineannons

Om du vill nå fler kunder på Google kan du prova att köra en annons i Google Ads.

Google Ads är en annonseringsprodukt som gör att kunder kan hitta ditt företag via annonser i Google Sök och Google Maps. När personer i ditt närområde söker efter produkterna och tjänsterna som du erbjuder, kan din annons visas bredvid sökresultaten. Tillsammans med annonsen visas företagets adress och telefonnummer och en annonssymbol som gör att din annons skiljer sig från mängden.

Registrera dig för Google Ads.

Fördelar med Google Ads

• Få mer exponering: Nå potentiella kunder som ännu inte har upptäckt ditt företag. Google Ads gör att du kan fånga uppmärksamheten hos personer som söker efter din produkt, tjänst eller företagskategori.
  • Synas i lokala sökningar: Visa din annons för potentiella kunder i ditt närområde, precis när de söker efter det som du erbjuder.
  • Betala bara för resultat: Ställ in en månadsbudget som du kan justera när som helst. Du betalar bara när potentiella kunder besöker din webbplats eller ringer till ditt företag.
  • Minimal tidsåtgång: Google Ads är tänkt att göra arbetet åt dig. Vi hanterar dina annonser automatiskt så att du ska få ut så mycket som möjligt av din budget.
  • Skapa annonser på några minuter: Berätta för oss vilken typ av produkt eller tjänst du säljer, skriv annonsen och ställ in en budget. Resten sköter vi. Registrera dig nu.