Bereik meer klanten met een online advertentie

U kunt nieuwe klanten op Google proberen te bereiken door een advertentie weer te geven met Google Ads.

Google Ads is een advertentieproduct waarmee klanten uw bedrijf kunnen ontdekken door middel van advertenties op Google Zoeken en Google Maps. Wanneer mensen in uw buurt zoeken naar producten of services die u aanbiedt, kan uw advertentie naast hun zoekresultaten worden weergegeven, samen met het adres en het telefoonnummer van uw bedrijf en een advertentiepictogram om uw bericht te laten opvallen.

Aanmelden voor Google Ads

Voordelen van Google Ads

• Vergroot uw bereik: Bereik potentiële klanten die uw bedrijf nog niet hebben ontdekt. Met Google Ads kunt u de blik vangen van mensen die op zoek zijn naar uw product, service of bedrijfscategorie.
  • Val op bij lokale zoekopdrachten: Toon uw advertentie aan potentiële klanten bij u in de buurt wanneer deze zoeken naar wat u te bieden heeft.
  • Betaal alleen voor resultaten: Stel een maandbudget in dat u op elk moment kunt aanpassen. U betaalt alleen wanneer potentiële klanten uw website bezoeken of uw bedrijf bellen.
  • Besteed zo min mogelijk tijd: Google Ads is ontworpen om het werk voor u te doen. We beheren uw advertenties automatisch voor u, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van uw budget.
  • Maak binnen enkele minuten een advertentie: Laat ons weten welk type product of service u aanbiedt, schrijf uw advertentie en stel een budget in. Wij doen de rest. Meld u nu aan.