Uusien asiakkaiden tavoittaminen verkkomainoksella

Jos haluat tavoittaa uusia asiakkaita Googlen kautta, kokeile Google Ads ‑mainoksia.

Google Ads on mainontaratkaisu, joka auttaa asiakkaita löytämään yrityksesi Google-haussa ja Google Mapsissa näytettävien mainosten avulla. Kun lähiseudun asukkaat hakevat tuotteita tai palveluja, joita yrityksesi tarjoaa, mainoksesi voidaan näyttää hakutulosten vieressä. Mainoksen yhteydessä näytetään yrityksesi osoite ja puhelinnumero sekä mainoskuvake, jonka avulla mainoksesi erottuu hakutulosten joukosta.

Rekisteröidy Google Ads ‑käyttäjäksi

Google Adsin etuja

• Saat lisää näkyvyyttä. Voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät vielä tunne yritystäsi. Google Adsin avulla voit tavoittaa käyttäjiä, jotka tekevät tuotteisiisi, palveluihisi tai yritysluokkaasi liittyviä hakuja.
  • Erotut kilpailijoistasi paikallisissa hakutuloksissa. Voit näyttää mainoksesi lähialueen potentiaalisille asiakkaille juuri silloin, kun he etsivät sellaisia tuotteita tai palveluita, joita yrityksesi tarjoaa.
  • Maksat vain tuloksista. Voit asettaa kuukausibudjetin ja muokata sitä milloin tahansa. Maksat vain silloin, kun käyttäjät vierailevat verkkosivustollasi tai soittavat yritykseesi.
  • Säästät aikaa. Google Ads tekee työt puolestasi. Hallinnoimme verkkomainoksiasi automaattisesti ja autamme sinua käyttämään budjettisi mahdollisimman tehokkaasti.
  • Voit luoda mainoksen muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, millaista tuotetta tai palvelua tarjoat, kirjoittaa mainoksesi ja määrittää budjettisi – me hoidamme loput. Rekisteröidy