Nå ud til flere kunder med en onlineannonce

Prøv at annoncere med Google Ads for at nå ud til nye kunder på Google.

Google Ads er et annonceringsprodukt, der giver potentielle kunder mulighed for at opdage din virksomhed via annoncer på Google Søgning og Google Maps. Når folk i dit nabolag søger efter produkter eller tjenester, som du tilbyder, kan din annonce blive vist ud for deres søgeresultater sammen med en virksomhedsadresse, et telefonnummer og et annonceikon, der er med til at få dit budskab til at skille sig ud fra mængden.

Tilmeld dig Google Ads

Fordele ved Google Ads

• Du får større eksponering: Nå ud til potentielle kunder, som endnu ikke har opdaget din virksomhed. Google Ads hjælper dig med at nå ud til personer, der søger efter dit produkt, din tjeneste eller din virksomhedskategori.
  • Du skiller dig ud fra mængden ved lokale søgninger: Vis din annonce for potentielle kunder i dit nabolag på lige nøjagtigt det tidspunkt, hvor de søger efter det, du kan tilbyde.
  • Du betaler kun for resultater: Angiv et månedligt budget, som kan justeres når som helst. Du betaler kun, når potentielle kunder besøger dit website eller ringer til din virksomhed.
  • Minimalt tidsforbrug: I Google Ads administreres dine annoncer helt automatisk i henhold til dit budget med henblik på at sikre dig mest muligt for pengene.
  • Du kan oprette en annonce på få minutter: Du skal blot fortælle os, hvilket produkt eller hvilken tjeneste du tilbyder, skrive din annonce og angive et budget – så klarer vi resten. Tilmeld dig nu.