Få indsigt, og stil spørgsmål

Udforsk handlingsrettet indsigt, stil spørgsmål på letforståeligt dansk

Analytics-indsigt gør det nemmere at finde ud af, hvad der er vigtigt i dine data og derefter udføre en handling, der giver mening. I panelet Indsigt kan du se indsigt, der er genereret af Analytics, og dér kan du også stille spørgsmål om dine data.

Indsigt forklarer trends, ændringer og muligheder, der kan påvirke din virksomhed. Analytics kan f.eks. give indsigt i et usædvanligt lavt antal nye brugere, hvilket giver dig mulighed for at tage fat på anskaffelse af ​​nye brugere, før nedgangen bliver til en langsigtet trend.

Du kan også stille Indsigt spørgsmål om dine data på et helt almindeligt sprog. Hvis du ikke vil analysere data i henhold til dine rapporter eller skrive formler og kode for at forespørge på rådata, kan du simpelthen spørge om indsigtsrelaterede ting som:

• Hvad er trenden for afvisningsprocent for mobilenheder i USA?
  • Hvor mange nye brugere har jeg erhvervet via mail i sidste uge?
  • Hvilken kanal havde den højeste omsætning?
I denne artikel kan du læse om følgende:

Åbning af Indsigt

App

Sådan åbner du Indsigt i Analytics-appen:

1. Lancer Google Analytics-mobilappen. Google Analytics App logo
  2. Tryk på ikonet Indsigt øverst til højre.
Stil spørgsmål, og få indsigt i Analytics-appen

Nettet

Sådan åbner du Indsigt i webgrænsefladen:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Klik på knappen Indsigt øverst til højre på startsiden eller i de fleste rapporter.
Knappen Indsigt øverst til højre i rapporten Målgruppeoversigt

Panelet Indsigt åbnes til højre.

Få indsigt

Indsigt klassificeres i Nyt, Gemt og Læs feeds. Over tid lærer Analytics-indsigt, hvilken indsigt du er mest interesseret i, og ny indsigt rangeres ved hjælp af en algoritme til maskinlæring. Indsigt i dit feed tilpasses dine interesser og kan afvige fra den indsigt, som andre brugere ser i samme visning.

Klik på en vilkårlig indsigt for at vise indholdet.

Liste over indsigtskort og åbent indsigtskort

Klik på Gå til rapporten at åbne den fulde rapport.

I appen kan du også trykke på Del indsigt for at dele indsigten via beskeder, mail eller sociale medier.

Klik på prikmenuen for at gemme, slette eller markere indsigten som læst.

Indstillinger i prikmenuen for indsigtskort

Stil spørgsmål

Indtast dine spørgsmål øverst i panelet:

Felt til indtastning af spørgsmål

Når du starter med at trykke eller klikke i feltet, foreslår Indsigt spørgsmål. Spørgsmål med et urikon er dem, du for nylig har stillet, og spørgsmål med indsigtsikonet er eksempelspørgsmål. Klik på et af forslagene, eller begynd at skrive.

Mens du skriver, får du vist indstillinger til automatisk udfyldning, der svarer til det ord eller den sætning, du er ved at skrive. Disse indstillinger er metrics, dimensioner og dimensionsfiltre og repræsenterer emner, du kan spørge om. Når du spørger om webadresser, lange produkt- eller kampagnenavne eller tilpassede dimensioner og hændelser, kan indstillingerne til automatisk udfyldning være særligt nyttige til at gøre dit spørgsmål mere præcist.

Liste over indstillinger for automatisk udfyldning

Når du er færdig med dit spørgsmål, skal du trykke på Enter.

Svar på et spørgsmål

Hvis Indsigt beslutter, at der kan være flere svar på dit spørgsmål, vises en liste over mulige svar, du kan vælge.

Få flere oplysninger om den type spørgsmål, du kan stille.

Giv feedback

Når du stiller spørgsmål eller ser på indsigt, bedes du give feedback nederst på ​​kortet. Det hjælper Indsigt med løbende at blive bedre.

Når Indsigt besvarer et spørgsmål, kan du bruge en indstilling nederst på kortet til at angive, om svaret var nyttigt.