Obtenir estadístiques i fer preguntes

Explorar les mètriques aplicables i fer preguntes (en anglès senzill)

Analytics Intelligence us permet conèixer aspectes importants de les vostres dades per dur a terme les accions oportunes. Al tauler Intelligence podeu veure estadístiques generades amb Analytics i fer preguntes sobre les dades.

Les estadístiques reflecteixen tendències, canvis i oportunitats que poden afectar el negoci. Per exemple, Analytics us pot proporcionar una estadística sobre un nombre inusualment baix d'usuaris nous, cosa que us permet treballar en la captació d'usuaris nous abans que aquesta davallada degeneri en una tendència a llarg termini.

També podeu fer preguntes a Intelligence sobre les vostres dades en un llenguatge planer (ara per ara, aquesta funció només està disponible en anglès). Si voleu evitar analitzar les dades en el context dels informes o haver d'escriure fórmules i codis per consultar les dades sense processar, podeu limitar-vos a preguntar coses com per exemple:

• What’s the bounce rate trend for mobile in the US? ("Quina és la tendència en el percentatge de rebots en telèfons mòbils als EUA?")
  • How many new users did I acquire via email last week? ("Quants usuaris vam aconseguir a través del correu electrònic la setmana passada?")
  • Which channel had the highest revenue? ("Quin canal ha tingut més ingressos?")
Contingut d'aquest article:

Obrir Intelligence

Aplicació

Per obrir Intelligence a l'aplicació Analytics:

1. Executeu l'aplicació mòbil Google Analytics. Google Analytics App logo
  2. Toqueu la icona Intelligence de la part superior dreta .
A l'aplicació Analytics podeu fer preguntes i obtenir estadístiques

Web

Per obrir Intelligence des del web:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessa.
  3. Obriu la pestanya Informes.
  4. Feu clic al botó Intelligence que hi ha a la part superior dreta de la pàgina d'inici i de la majoria d'informes.
Botó Intelligence a la part superior dreta de l'informe Visió general del públic

El tauler Intelligence s'obre a la part dreta.

Obtenir estadístiques

Les estadístiques es classifiquen en els feeds Noves, Desades i Llegides. Amb el temps, Analytics Intelligence aprèn quines són les estadístiques que us interessen més i classifica les noves amb un algoritme d'aprenentatge automàtic. Les estadístiques del feed són adaptades als vostres interessos i poden ser diferents de les que vegin altres usuaris en una mateixa visualització.

Feu clic en qualsevol estadística per veure'n el contingut.

Llista de fitxes d'estadístiques, amb una fitxa oberta

Feu clic a Ves a l'informe per obrir l'informe complet.

A l'aplicació, també podeu tocar Comparteix les estadístiques per compartir-les per missatgeria, correu electrònic o mitjans socials.

Feu clic al menú addicional per desar o suprimir l'estadística, o bé per marcar-la com a llegida.

Opcions del menú addicional de les fitxes d'estadístiques

Fer preguntes

Introduïu les preguntes a la part superior del tauler:

Camp d'entrada de les preguntes

En tocar el quadre o fer-hi clic, Intelligence us proposa algunes preguntes. Les que tenen la icona d'un rellotge són les que heu fet fa poc, mentre que les que tenen la icona d'Intelligence són exemples. Feu clic en un dels suggeriments o comenceu a escriure (ara per ara, aquesta funció només està disponible en anglès).

A mesura que escriviu, veureu opcions de compleció automàtica coincidents amb la paraula o frase que esteu teclejant. Aquestes opcions poden ser mètriques, dimensions i filtres de dimensions, i representen els temes que podeu consultar. Si feu preguntes sobre URL, noms de campanya o de producte llargs, o bé sobre dimensions i esdeveniments personalitzats, les opcions de compleció automàtica us seran especialment útils perquè la pregunta sigui més precisa.

Llista d'opcions de compleció automàtica

Quan hàgiu acabat la pregunta, premeu la tecla de retorn.

Resposta a una pregunta

Si Intelligence considera que la pregunta pot tenir més d'una resposta, mostra una llista de possibilitats per triar.

Obteniu més informació sobre el tipus de preguntes que podeu fer.

Enviar comentaris

Quan hàgiu acabat de fer preguntes o de consultar les estadístiques, podeu deixar un comentari a la part de baix de la fitxa. Així contribuireu a millorar Intelligence amb el temps.

Quan Intelligence respon a una pregunta, a la part inferior de la fitxa se us mostra una opció perquè indiqueu si la resposta us ha estat útil.

Pregunta "Ha estat útil aquesta resposta?" a la fitxa de resposta.

A la part inferior de la majoria de fitxes d'estadístiques, se us pregunta si n'heu trobat útil el contingut. En respondre Sí o No, mostreu a Analytics Intelligence quins són els vostres interessos, cosa que al seu torn ajuda Analytics a seleccionar i classificar millor les estadístiques futures.

Pregunta "Us han resultat útils aquestes estadístiques?" a la fitxa d'estadístiques.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!