Search Ads 360:n Konversiot-raportit

Analysoi Konversiot-raporttien Search Ads 360 ‑dataa.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista

Kun Search Ads 360:n raportoinnin integrointi on otettu käyttöön, näet Search Ads 360:een liittyvät ulottuvuudet niiden näkymien Konversiot-raporteissa, jotka on otettu käyttöön linkitetyn Analytics 360 ‑omaisuudessa.

Tämän artikkelin aiheet:

Konversiot > Monikanavasuppilo-raportit

Mitä raportit sisältävät?

Search Ads 360:n raportoinnin integroinnin avulla voit katsoa Google Analyticsissa konversioreitille kuuluvia Search Ads 360:n klikkauksia.

Kun käytät raporttien yläosasta löytyvää SA360-suodatinta, näet vain ne konversiot, joiden konversioreitillä oli Search Ads 360 ‑klikkaus.

Search Ads 360 ‑suodatin raporttien datalle

Voit käyttää myös pelkkää Search Ads 360:tä koskevia ulottuvuuksia (SA360-toimisto, SA360-mainostaja, SA360-hakukoneen tili, SA360-mainosryhmä tai SA360-avainsana) ensisijaisina tai toissijaisina ulottuvuuksina Monikanavasuppilo-raporteissa.

Näin käytät raportteja

Monikanavasuppilo-raportit keskittyvät yksinomaan konversioihin johtaneisiin istuntoihin. Niiden avulla saat käsityksen siitä, miten haku, Display-verkosto ja muut kanavat (ja esim. tietyt mainokset tai mainosmateriaalit) vaikuttivat konversioiden toteutumiseen.

Jos esimerkiksi haluat nähdä, miten Search Ads 360:n klikkaukset sijoittuvat konversioreiteille, joiden kautta asiakkaat päätyvät sivustollesi, valitse Konversiot > Monikanavasuppilot > Suosituimmat konversioreitit ja klikkaa sitten raportin yläosassa olevaa SA360-suodatinta.

Konversiot > Attribuutio-raportit

Mitä raportit sisältävät?

Mallinvertailutyökalun avulla voit verrata toisiinsa erilaisia malleja, jotka määrittävät konversiokrediitin haulle ja muulle liikenteelle. Voit valita useista perusmalleista tai luoda oman mallin, jossa klikkausten ja näyttökertojen konversiokrediitti määritetään yrityksesi kannalta hyödyllisimmällä tavalla.

Vertaamalla attribuutiomalleja voit tunnistaa Search Ads 360 ‑kampanjat, jotka saattavat olla yli‑ tai aliarvostettuja nykyisessä attribuutiomallissasi. Näiden tietojen perusteella voit sitten tehdä tarvittavia muutoksia markkinointibudjettiisi.

Jos olet ottanut dataan perustuvan attribuution käyttöön ja täytät sen edellytykset, oma dataan perustuva mallisi sisältää Search Ads 360 ‑datan.

Näin käytät mallinvertailutyökalua

Voit käyttää perusattribuutiomallia seuraavasti:

1. Klikkaa raportin yläosassa olevaa SA360-suodatinta.
  2. Valitse vähintään yksi attribuutiomalli taulukon yläpuolella olevista valikoista.

Jos otit tiliesi linkittämisen yhteydessä käyttöön Search Ads 360 ‑kustannusdatan jakamisen, näet nyt myös Kulut‑ ja Hankintakohtainen hinta ‑arvot Search Ads 360 ‑kampanjoille.

Huomaa, että sinun on valittava SA360-suodatin, jotta voit katsoa Search Ads 360 ‑kustannusdataa. Kaikki-suodatin ei tue Search Ads 360 ‑kustannusdataa.

Luo oma attribuutiomalli seuraavasti:

• Klikkaa Valitse malli ‑valikkoa ja valitse Luo uusi oma malli.
  • Määritä mallillesi nimi ja valitse jokin viidestä perusmallista. Tämä valinta määrittää, miten konversiokrediitti jaetaan konversioreitillä olevien kontaktipisteiden kesken.
  • Voit yksilöidä attribuutiomallia tarkemmin Säädä konversiokrediitin jakautumista käyttäjän aktivoitumisen perusteella‑ ja Käytä omia konversiokrediitin määrityssääntöjä ‑osioiden avulla.

Floodlight-konversiodata

Floodlight-konversiodata on käytettävissä, jos olet linkittänyt myös vastaavan Campaign Manager 360 ‑tilin Analytics 360 ‑tiliisi. Jos data on käytettävissä, voit valita sen valitsemalla Tutki-välilehdeltä Floodlight.