[GA4] Feilmeldinger i BigQuery Export

Feilmeldinger og løsninger

Feilmeldinger som vises under konfigurering

Hvis det oppstår en feil når Analytics kontrollerer om de obligatoriske vilkårene for å eksportere data til BigQuery er innfridd, blir det generert feilmeldinger i Analytics, og du kan implementere løsningene du ser nedenfor.

Du har ikke tilgang til Cloud-prosjektet på høyt nok nivå til å kunne fullføre tilknytningsprosessen.

Årsak

Du er ikke gitt de nødvendige tillatelsene for Cloud-prosjektet du vil eksportere data til.

Løsning

Be Cloud-administratoren din om å gi deg tillatelsene du trenger.

Merk: Eiere av BigQuery-data har tillatelse til å opprette datasett og tabeller.

Det finnes ingen tilgjengelige plasseringer for datasett i dette prosjektet.

Årsak

I henhold til organisasjonsreglene for Cloud-prosjektet er det ikke tillatt å eksportere data til noen av de aktuelle regionene.

Løsning

Du må endre organisasjonsreglene for å få inkludert den aktuelle regionen.

Noe gikk galt. Prøv på nytt senere.

Årsak

Årsaken til feilen er ukjent.

Løsning

Prøv igjen senere.

Feilmeldinger som vises under eksportering

Hvis det oppstår feil under eksportering av data, genereres en feilmelding i BigQuery, og du kan implementere løsningene du ser nedenfor.

INGEN TILGANG

Årsak

Denne feilmeldingen vises når Google Analytics for Firebase ikke har tilgang til BigQuery-prosjektet forbundet med integrasjonen.

Løsning

Sørg for at tjenestekontoen nedenfor har eiertilgang til BigQuery-prosjektet for denne integrasjonen: firebase-measurement@system.gserviceaccount.com.

Hvis det ikke er mulig å gi og opprettholde tilgang til denne tjenestekontoen, fører det til vedvarende feilmeldinger om manglende tilgang, og det oppstår varige hull i dataene dine.

FAKTURERINGSFEIL

Årsak

Denne feilmeldingen vises når det har oppstått et faktureringsproblem i forbindelse med Google Cloud-kontoen som er tilknyttet BigQuery-prosjektet ditt.

Løsning

Sørg for at Cloud-faktureringskontoen din for BigQuery-prosjektet for denne integrasjonen også inneholder en gyldig betalingsmåte, og at betalingsopplysningene er oppdatert.

Hvis faktureringsinformasjonen ikke er oppdatert, får du vedvarende feilmeldinger om fakturering, og det oppstår varige hull i dataene dine.

Behov for videre feilsøking

Hvis du får andre feilmeldinger enn dem beskrevet ovenfor, kan du se gjennom ressursene i brukerstøtten for Firebase.