[GA4] BigQuery Exportin virheilmoitukset

Virheilmoitukset ja virheiden korjaus

Virheilmoitukset käyttöönoton aikana

Jos Analytics havaitsee virheen, kun se tarkistaa BigQuery‑viennin käyttöönotossa tarvittavia ehtoja, Analytics luo virheilmoituksen. Voit korjata virheet seuraamalla tässä annettuja ohjeita.

Pääsyoikeutesi pilviprojektissa eivät riitä linkittämiseen.

Syy

Sinulle ei ole myönnetty tarvittavia lupia pilviprojektiin, johon haluat viedä dataa.

Korjaaminen

Pyydä Cloud-järjestelmänvalvojaa myöntämään sinulle tarvittavat luvat.

Huom. BigQuery‑datan omistajilla on lupa luoda datajoukkoja ja taulukoita.

Tässä projektissa ei ole käytettävissä datajoukkojen sijainteja.

Syy

Pilviprojektin organisaation käytännöt eivät salli vientiä yhdellekään käytettävissä olevalle alueelle.

Korjaaminen

Lisää organisaation käytäntöihin alue, jolle haluat viedä.

Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.

Syy

Virheen syytä ei tunneta.

Korjaaminen

Kokeile myöhemmin uudelleen.

Virheilmoitukset viennin aikana

Jos tietojen viennissä tapahtuu virhe, BigQuery luo virheilmoituksen. Voit korjata virheet seuraamalla tässä annettuja ohjeita.

ACCESS_DENIED

Syy

Tämä virhe tapahtuu, jos Google Analytics for Firebasella ei ole lupaa käyttää integraatioon liitettyä BigQuery-projektia.

Korjaaminen

Varmista, että seuraavalla palvelutilillä on omistajan pääsyoikeudet tämän integraation BigQuery‑projektissa: firebase-measurement@system.gserviceaccount.com.

Jos tälle palvelutilille ei lisätä pääsyoikeuksia tai niitä ei ylläpidetä, pääsyoikeusvirheitä tapahtuu jatkuvasti, mikä johtaa pysyviin aukkoihin datassasi.

BILLING_ERROR

Syy

Tämä virhe tapahtuu, kun BigQuery-projektiin liittyvällä Google Cloud ‑tilillä on laskutusongelma.

Korjaaminen

Varmista, että tämän integraation BigQuery-projektin Cloud-laskutustili sisältää myös voimassa olevan maksutavan ja että maksutiedot ovat ajan tasalla.

Mikäli laskutustiedot eivät ole ajan tasalla, laskutusvirheitä tapahtuu jatkuvasti, mikä luo pysyviä aukkoja dataasi.

Jos tarvitset lisäohjeita

Jos saat jonkin muun kuin yllä mainitun virheilmoituksen, tutustu Firebasen tukimateriaaliin.